[VIDEO] EVO KAKO JE LOVREN POZDRAVIO VAN DIJKA: / Nizozemac mu je glavni konkurent, ali Dejan je oduševio gestom

Image
Foto: Screenshot/Twitter

"Vjerujem da su svi očajni da vide Van Dijka na terenu, ali iz naše perspektive, nema žurbe", rekao je Klopp

5.1.2018.
17:59
Screenshot/Twitter
VOYO logo

REDSI IMAJU NOVOG JUNAKA: Navijači Lovrenu pišu hvalospjeve, igrač je utakmice, a i uspio je loptu napucati na krov stadiona

Image
REDSI IMAJU NOVOG JUNAKA: /

Navijači Lovrenu pišu hvalospjeve, igrač je utakmice, a i uspio je loptu napucati na krov stadiona

Image
REDSI IMAJU NOVOG JUNAKA: /

Navijači Lovrenu pišu hvalospjeve, igrač je utakmice, a i uspio je loptu napucati na krov stadiona

Navijači Liverpoola možda neće morati dugo čekati kako bi vidjeli najnovije pojačanje u akciji. Najskuplji branič u povijesti, Virgil van Dijk, biti će spreman za utakmicu FA kupa između Liverpoola i Evertona, ali još nije poznato s kojom će formacijom Klopp započeti tu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito je da je zdrav i morat ću dobro razmisliti o postavi. Vjerujem da su svi očajni da ga vide na terenu, ali iz naše perspektive, nema žurbe - mnogo je važnije koliko će dobrih utakmica odigrati za nas", rekao je Klopp, a prenosi The Mirror.

Četiri kandidata, a dvije pozicije

Van Dijk je doveden kako bi pojačao najslabiji dio Kloppove momčadi, a to je obrana u kojoj su trenutno tri stopera - Ragnar Klavan, Joel Matip i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren koji je vrlo biti glavna meta kritika navijača Redsa. U pobjedi Liverpoola protiv Leicestera od 2-1 na Anfieldu, Van Dijk je utakmicu pratio s tribina, ali prije toga je pozdravio svoje nove suigrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinarima, ali i navijačima, bilo je posebno zanimljivo vidjeti kako će Lovren pozdraviti novu zvijezdu kluba, jer Nizozemac direktno ugrožava njegovo mjesto u momčadi, odnosno njegov posao. Ali Lovren je ispao pravi gospodin. Zastao je, pitao Van Dijka kako i potapšao ga po leđima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal Give Me Sport se divi ovoj Lovrenovoj gesti koji je pokazao da je velik sportaš, a sada mu preostaje da na terenu dokaže kako mu je mjesto u prvom momčadi Liverpoola. Neki navijači smatraju kako bi Nizozemac mogao izvući najbolje iz Lovrena i diktirati igru obrane gdje bi se Lovren mogao puno bolje snaći i prestati griješiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo