[VIDEO] EUROGOLOVI DANIJA OLMA U DRESU ŠPANJOLSKE: / Pogledajte kako bivša Dinamova zvijezda buši najbolje vratare svijeta

Image
Foto: Profimedia

Olmo je debitirao za Španjolsku prije godinu dana i to kao igrač Dinama

10.11.2020.
10:58
Profimedia
VOYO logo

Bivša velika zvijezda Dinama, a danas jedan od važnijih i perspektivnijih igrača RB Leipziga i španjolske nogometne reprezentacije, Dani Olmo, oduševio je izvedbom na treningu Furije uoči utakmice s Nizozemskom i ogleda sa Švicarcima i Nijemcima u Ligi nacija.

Olmo je debitirao za Španjolsku prije godinu dana i to kao igrač Dinama, a u debiju je zabio protiv Malte i odmah oduševio svijet. Dva mjeseca nakon debija prešao je u Leipzig za 21 milijun eura i od tada je stalni član reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia
Image
Foto: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

Spain's forward Dani Olmo celebrates scoring during the semi-final match of the UEFA U21 European Football Championships between Spain and France on June 27, 2019 at the Citta del Tricolore stadium in Reggio Emilia., Image: 452065301, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Velike nade u njega polaže izbornik Luis Enrique, a snimka s treninga na kojoj golovima buši jedne od najboljih vratara svijeta Davida De Geu i Kepu, jasno otkriva i zašto.

Prvo je s nekih 20 metara probušio Kepu. Pogodio je desnicom toliko jako da je Kepa mogao samo gledati, a onda je De Geu matirao velemajstorskim udarcem u rašlje. Evo ne znamo koji je bio ljepši gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo