VIDEO: / EDUARDO OPET TRPA Trebale su mu samo cetiri minute

U 4. kolu brazilskog nogometnog prvenstva snage su u gradskom derbiju Rio de Janeira odmjerili Flamengo bivseg hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silve i Fluminense.

1.6.2015.
9:06
VOYO logo

Susret je odigran pred vise od 40.000 gledatelja na slavnoj Maracani, a Eduardo je zabio posljednji gol u 86. minuti za konacnih 2:3. Ucinio je to glavom s nekih sest, sedam metara, nakon ubacivanja s lijeve strane.

Gosti su poveli vec od 8. minute kada je Fred zabio svoj prvi od dva pogotka, a u 33. minuti Para je zatresao vlastitu mrezu. Alecsandro je smanjio na 1:2 u 37. minuti, ali je vec u prvoj minuti nastavka Fred opet donio vodstvo Fluminenseu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susretu su podijeljena i dva crvena kartona, kod Fluminensea je u 50. minuti pocrvenio Giovanni, a kod Flamenga u prvoj minuti sudacke nadoknade Canteros.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazimo da je ovo bila prva utakmica koju je s trenerske klupe Flamenga vodio Cristovao Borges koji je naslijedio Vanderleija Luxemburga. Eduarda je u igru uveo u 82. minuti, a ovaj mu se cetiri minute kasnije oduzio lijepim golom.

Nakon cetiri odigrana kola Flamengo je na tek 18. mjestu s jednim osvojenim bodom, dok je Fluminense deveti sa sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo