VIDEO: / Kakav idiot! Zvijezda Chelsea udarila dječaka nogom u rebra

Belgijski nogometaš Chelseaja Eden Hazard ispričao se zbog udaranja dječaka koji je skupljao lopte tijekom uzvratne utakmice polufinala Liga kupa.

24.1.2013.
10:12
VOYO logo

Rezultatom 0:0 Swansea je pred svojim navijačima izborio plasman u finale budući da je u prvoj utakmici slavio na Stamford Bridgeu s 2:0. No, veliki uspjeh velške momčadi ostao je u sjeni nevjerojatnog poteza 22-godišnjeg Belgijanca. U 80. minuti se dječak uz korner-crtu dokopao lopte i kako bi pomogao domaćoj momčadi, odlučio ju je malo zadržati. To se nije svidjelo Hazardu koji je na svaki način pokušao doći do lopte, a priča se zakuhala kad je dječak potrbuške legao na loptu. Gostujući veznjak ju je pokušao izbiti nogom, ali je pritom pogodio malog skupljača u rebra. Dakako, dobio je izravan crveni karton što su još tijekom utakmice iz Chelseaja putem Twittera proglasili skandaloznim. Kasnije su se ispričali, baš kao i Hazard za svoj nepromišljeni potez.

"Dječak je cijelim tijelom prekrio loptu, a ja sam je jednostavno pokušao izbiti ispod njega. Mislim da i jesam udario loptu, a ne dječaka. U svakom slučaju, ispričao sam se. Dječak je nakon utakmice došao u našu svlačionicu, nakratko smo porazgovarali i ispričali smo se jadan drugome. Ta priča je sada završena. Žao mi je", izjavio je Hazard. No, kako će ta priča biti završena odlučit će Disciplinska komisija Engleskog nogometnog saveza koja bi belgijskom reprezentativcu mogla odrediti težu kaznu od uobičajene za crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policija je razgovarala s dječakom i njegovim ocem koji su potvrdili da ne žele prijaviti Hazarda. Što se njih tiče, ova je priča završena. Mladić je nakon utakmice bio u svlačionici i rukovao se s Hazardom. Šest je godina skupljač lopti u klubu i nikad nije sudjelovao ni u kakvom incidentu", izjavio je glasnogovornik velškog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo