VIDEO: / Crnogorac spasio nevjerojatan niz Juventusa!

U srijedu su odigrane tri zaostale utakmice u talijanskoj nogometnoj Seriji A. U pitanju su dva ogleda 23. kola (Bologna - Juventus i Parma - Fiorentina), te jedna utakmica 22. kola (Cesena - Catania)

7.3.2012.
20:41
VOYO logo

Najznačajnija, a i najinteresantnija je bila ona u Bologni gdje je Juventus odigrao 1:1. Ostao je time Juve i dalje jedina neporažena momčad u gostima (pet pobjeda i osam remija), no vjerojatno nisu zadovoljni takvim ishodom budući da je Milan ispred njih, na vrhu ljestvice, trenutačno s dva boda.

Juventus i Bologna su se ove srijede treći put susreli ove sezone i treći put je utakmica završila 1:1. Tako je bilo u prvom dijelu sezone u Torinu, ali i unutar 90 minuta Kup utakmice, također u Torinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=kgW0JFu9VWD3dMAU
szólj hozzá: Bol - Juv 1-0 Di Vaio

Juventus je ovaj remi teško podnio, pa je pocrvenio njihov trener Antonio Conte tijekom drugog dijela, kada je bio silno bijesan tražeći jedanaesterac za svoju momčad, dok je crveni karton dobio i Bonucci u 84. minuti (drugi žuti karton).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=9pzspM548aF2IKOQ
szólj hozzá: Bologna v Juventus 1:1 Vucinic

Fiorentina je bez svog najboljeg igrača i strijelca, Stevana Jovetića, uspjela uhvatiti bod kod Parme (2:2), makar su u džepu imali i tri do 88. minute (tada je Giovinco izjednačio na 2:2 udarcem s bijele točke).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cesena je, pak, od 21. minute igrala s igračem manje (isključenje Čeha Pudila), ali je do kraja izdržala i uzela bod protiv Catanije (0:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo