VIDEO: / Čime je to Paragvaj zaslužio pobjedu?

Brazil je opet razočarao, pogotkom Freda u 90. minuti spasio je bod s Paragvajem (2:2) i mediji su na nož dočekali brazilske zvijezde.

10.7.2011.
21:51
VOYO logo

Nakon dvoboja s Paragvajem, samo je projurio kraj novinara, no nekoliko sati kasnije obratio se javnosti putem interneta, na svom profilu na Twitteru:

"Oni koji me danas kritiziraju, jučer su mi pljeskali i budite sigurni da će mi sutra opet pljeskati", mudrovao je Neymar i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Remi protiv Paragvaja razočaranje je za nas, no moramo dignuti glave uoči ključnog dvoboja s Ekvadorom u srijedu".

Za razliku od Neymara, konkretniji je bio brazilski izbornik Mano Menezes, koji je branio svoje djelo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čime je to Paragvaj zaslužio pobjedu? Ničim, baš ničim i da smo izgubili, bila bi to previše okrutna kazna za nas. Golove smo primili zbog naših pogrešaka (Dani Alves je priznao krivnju za drugi gol Paragvaja), a na terenu smo se osjećali kao gosti, jer je na tribinama bilo znatno više paragvajskih navijača. Molim i novinare i navijače za malo strpljenja, sve će doći na svoje, pobijedit ćemo Ekvador i krenuti prema vrhu", nada se Menezes.

Venezuela sad ima četiri boda, Brazil i Paragvaj po dva, a Ekvador jedan bod. U zadnjem kolu Venezuela ne bi smjela izgubiti od Paragvaja, no čak i u slučaju poraza (a istodobnom pobjedom Brazila protiv Ekvadora), ta bi momčad kao jedna od dvije najbolje treće mogla izboriti plasman među osam. I dok u Venezueli slave, Brazil i Argentina drhte i prijeti im ispadanje. U posljednjem kolu Brazilu je nužna pobjeda protiv Ekvadora za četvrtfinale, a Paragvaj mora pobijediti Venezuelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A trenutak istine je i pred Argentinom! Domaćin Copa Americe u noći na utorak (2.45 sati) igra protiv Kostarike, Messiju i suigračima za plasman u četvrtfinale odgovara samo pobjeda! Iako su domaći mediji i navijači sumnjičavi i sve manje vjeruju svojoj selekciji, izbornik Batista nudi optimizam:

"Ne brinite se, bit će sve u redu. Dosad smo se zagrijavali, odsad kreće prava Argentina!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107080289006 arti-201107080479006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo