VIDEO: / Chelsea u Italiji doživio novi debakl!

Posrnuli nogometaši Chelseaja su u odličnoj prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u Italiji doživjeli novi udarac jer ih je Napoli svladao s 3:1.

21.2.2012.
22:41
VOYO logo

Napoli je bolje otvorio utakmicu, u šansama su se našli Cavani i Maggio, ali je Petr Čech odličnim obranama spašavao Chelsea.

I onda, u jeku napada domaćina, u 27. minuti, do vodstva je stigla londonska momčad. Pogriješio je kapetan domaćih Paolo Cannavaro. Loše je zahvatio loptu, koja je pala točno pred Juana Matu, koji je udarcem iz blizine lijevom nogom u kut bez problema svladao Morgana De Sanctisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=haKpavf6sGYE8li3 Ipak, već do kraja prvog poluvremena Napoli je napravio preokret. Argentinac Ezequiel Lavezzi odličnim je i vrlo preciznim udarcem u kut matirao Čecha u 39. minuti.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=DQ9lsdBLlLD6N3tm U drugoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela, domaćini su poveli. Inler je ubacio loptu s desne strane koja je odskočila od trave, a onda ju je pored Branislava Ivanovića i Garyja Cahilla dočekao sjajni urugvajski napadač Napolija Edinson Cavani, te ju je s ramenom ugurao u mrežu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=YoIWGv020R6WCMbz U 55. minuti, Lavezzi je promašio čistu šansu, ali je 10 minuta kasnije zabio svoj drugi gol na utakmici, ujedno i drugi u cijelom natjecanju ove sezone. Luiz je žalio ispucati loptu, ali je napucao Cavanija, kojem je Čech istrčao na udarac, a Urugvajac je nesebično proigrao Lavezzija koji je zabio u praznu mrežu.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Vt0Yunx0udfVGmUO Dakako, gosti su nastavili u ofenzivnom stilu, otvarajući domaćinu dosta prostora za kontre. U 80. minuti, Napoli je umalo zabio i četvrti gol, s kojim bi stigao na milimetar od četvrtfinala. No, siguran pogodak nakon udarca Maggia spriječio je Cole koje izbio loptu s gol-crte. Chelseaju je u ovoj utakmici nedostajao ozlijeđeni (koljeno) kapetan John Terry, koji će morati na operaciju i bit će izvan momčadi možda i do osam tjedana. Ovo je bila 14. utakmica u Ligi prvaka koju je Chelsea odigrao bez njegove pomoći i prva koju je izgubio. U prethodnih 13 takvih utakmica, upisali su Bluesi osam pobjeda i pet remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo