VIDEO: / Brazilac nije dao Mandžukiću izvesti penal

Atletico je u 7. kolu Primere uvjerljivo izgubio od Valencije s 3:1, a do poraza možda ne bi došlo da Mandžukićev suigrač Siqueira nije bio sebičan.

5.10.2014.
12:44
VOYO logo

Brazilac je kod rezultata 3:1 u 45. minuti utakmice odlučio pucati jedanaesterac. Iako je za to zadužen naš reprezentatiac, Siqueira je uzeo loptu i preuzeo odgovornost.

Mandžukić je kratko popričao s Brazilcem, ali je vidio da nema šanse dobiti loptu od braniča. Odmaknuo se i pustio ga pucati, a njegov loš udarac vratar Valencije je lakoćom obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mandžukić je naš izvođač jedanaesteraca ali Siquera me pitao da li ga on može izvesti. Dosad je promašio dvaput i mislim da će jako teško opet pucati penale", ljutito je poručio Diego Simeone koji nije bio posve nezadovoljan porazom.

//www.youtube.com/embed/TmxZBQPdJPo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebamo dostojanstveno prihvatiti poraz. Radili smo pogreške na početku, ali kasnije smo hrabro se borili, radili i nikad nismo prestali trčati. Valencia ima prednost što ne igra europske utakmice i kad pogledate momčad koju imaju, morat će upasti u veliku krizu da ne završe među četiri najbolje momčadi u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo