VIDEO: / Bayern šokirao Olića i Pranjića

Nogometaši Bayerna unatoč velikim najavama porazom u krenuli u novu sezonu njemačkog prvenstva. Na njihovoj Allianz Areni minimalno (1:0) je slavila Borussia Mönchengladbach.

7.8.2011.
22:05
VOYO logo

Trener Bavaraca Jupp Heynckes u prvom susretu sezone među 18 kandidata za utakmicu nije pronašao mjesta za hrvatski reprezentativni dvojac pa su Ivica Olić i Danijel Pranjić utakmicu odgledali s tribina.

Pripremno razdoblje dalo je naslutiti da će Bilićev dvojac dobivati slabiju minutažu ove sezone, ali ipak se očekivalo da će svoju priliku čekati s klupe za pričuve. Neuvrštavanje u 18 igrača koji konkuriraju za susret prvog kola, čudna je odluka njemačkog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Bayern bio bolja momčad i stvorio je puno više prilika, gosti iz Mönchengladbacha s Allianz Arene nose puni plijen i to zahvaljujući velikom kiksu dvojice velikih pojačanja njemačkog velikana u ljetnom prijelaznom roku.

Naime, u 62. minuti, branič Boateng i vratar Neuer nisu se mogli dogovoriti oko jedne lopte, a to je najbolje iskoristio napadač gostiju Camargo i lagano zabio za veliko slavlje Borussije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu koji se igrao danas Mainz je kao domaćin pobijedio Bayer iz Leverkusena sa 2:0. Poveli su u 32. minuti preko Allaguija, a pobjedu je autogolom u 86. minuti potvrdio Toprak.

Vezani članci:

arti-201107070137006 arti-201107050250006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo