VIDEO: / Bayern i dalje gazi, Mandžukić pao u zaborav

Bundesligi je u srijedu na rasporedu bio ostatak utakmica 14. kola, a prvoplasirani Bayern pobjedom je kod Freiburga od 2:0 dodatno povećao prednost pred pratnjom.

28.11.2012.
22:40
VOYO logo

Podsjetimo da je dan ranije Borussija u Dortmundu odigrala samo 1:1 s Fortunom, dok su Schalke i Eintracht izgubili svoje utakmice. Tako sada Bayern ima 11 bodova više od Borussije, te 13 od Schalkea i Eintrachta. Na drugo se mjesto probio Bayer koji ima deset bodova manje od Bavaraca.

Bayern je utakmicu kod Freiburga riješio u prvih dvadeset minuta. Prvo je Thomas Müller dosta traljavo u 12. minuti realizirao jedanaesterac, a šest minuta kasnije je domaći igrač Diagne dobio opravdano crveni karton zbog prekršaja kao posljednji igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=WP4ZkVx6kuWuHLyX

No, bavarska momčad nije iskoristila tu utakmicu za nabijanje gol-razlike već je pomalo dosadno čuvala loptu, rijetko prijetila i rutinski privela utakmicu kraju. Recimo da je hrvatski nogometaš Mario Mandžukić ostao kroz svih 90 minuta na klupi. Na centarforu je ogled počeo Mario Gomez koji je bio prilično indisponiran, a zamijenio ga je u nastavku ne mnogo bolji Claudio Pizarro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakva je već i tradicija, tako su nogometaši Werdera i Bayera u međusobnom ogledu režirali mnogo pogodaka. Bayer je slavio u Bremenu 4:1, a za polovicu primljenih golova kriva je sama šeptrljava obrana domaćina. Castro je postigao prva dva pogotka za goste, a posao su u korist gostiju kraju priveli Rolfes i Hegeler.

Najljepši pogodak kola je onaj Juana Aranga iz Borussije koja je u Mönchengladbachu pobijedila Wolfsburg 2:0. S centra je Arango dobio loptu od Nordtveita (11. minuta), te nije čekao niti sekunde. U letu je zahvatio loptu ljevicom i iskosa s desetak metara poluvolejem poslao u suprotni kut vratiju. Ivica Olić je još jednom bio nemoćan u napadu Wolfsburga. Igrao je do 69. minute, a na sličnom je tragu ostao Srđan Lakić koji je za goste u igru ušao u 80. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kombinacija Ibišević - Traore je bila kobna za Augsburg. Stuttgart je pobijedio tu momčad 2:1 kao domaćin, što mu je tek druga pobjeda sezone pred svojim navijačima. Prvo je Ibišević asistirao, a Traore zabio, a u 69. minute su se uloge promijenile, a gol za tri boda je Ibišević postigao glavom s pet-šest metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo