VATRENI JUNAK NAKON NEVJEROJATNE UTAKMICE S RUSIJOM: / 'Bio sam dovoljno lud za takvu ekshibiciju, ali onda sam vidio kako je Smolov promašio'

Image
Foto: AFP

Hrvatska je pobijedila Rusiju i igrat će sa Engleskom u polufinalu Svjetskog prvenstva

9.7.2018.
7:02
AFP
VOYO logo

Jedan od heroja velike pobjede Hrvatske nad Rusijom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva bio je Domagoj Vida, koji je postigao pogodak u produžecima za 2-1, a onda je i realizirao udarac s bijele točke tijekom raspucavanja.

Savjeti Rakitića i Ladića

Rakitić i Ladić su me savjetovali prije izvođenja jedanaesteraca”, otkrio je za SN dvostruki strijelac Domagoj Vida. “Prvi savjet, isključi se na trenutak, razmišljaj pozitivno, o nečem lijepom. Sjetio sam se obitelji. Drugi savjet, unaprijed izaberi stranu i ne odustaj od odluke. Prije nego što sam namjestio loptu na kreč znao sam gdje ću pucati...”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvorio se Vida i o eventualnom pokušaju "panenke".

'To mi je prvi mah prošlo kroz glavu'

"Iskreno, i to mi je u prvi mah prošlo kroz glavu, dovoljno sam lud za takvu ekshibiciju. Međutim, kada sam vidio kako se prvi Rus zeznuo, predomislio sam se i na vrijeme odustao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjetio bih se ja često Portugala, ali sada tu traumu napokon mogu pokopati. Jesmo li u Sočiju odigrali utakmicu života? Ma ni slučajno, takve nas utakmice tek čekaju. Odlučili smo da nećemo ovdje stati, već u nedjelju počinje priprema za Engleze. Treba još jednom odigrati odgovornu obranu i malo više poraditi na organizaciji igre koja danas nije bila najbolja, ali dobro, nećemo sada o tome", rekao je Vida o prijašnjim traumama Vatrenih.

'Ja ljublju Ukrajince, ja ljublju Ruse'

Kada je upitan da komentira kontroverzno slavlje nakon utakmice i uzvike "Slava Ukrajini", Vida je bio diplomatski nastrojen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja ljublju Ukrajince, ja ljublju Ruse, ja ljublju sve ljude."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo