svladali Jamajku i Urugvaj / Venezuela izbacila Urugvaj i uz Meksiko ide u četvrtfinale Copa Americe

Urugvaj, koji je Copa America osvajao rekordnih petnaest puta, prvi je put ispao još u natjecanju po skupinama 1997.

10.6.2016.
10:43
VOYO logo

Reprezentacije Meksika i Venezuele plasirale su se u četvrtfinale Copa Americe, koje se održava u SAD-u, nakon što su sinoć svladali Jamajku i Urugvaj.

Venezuela je u Philadelphiji slavila protiv Urugvaja sa 1-0 (1-0), a Meksiko je u Pasadeni pobijedio Jamajku sa 2-0 (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini C sada vode Meksiko i Venezuela koji imaju po šest bodova, dok su Urugvaj i Jamajka nakon dvije odigrane utakmice bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urugvaj, koji je Copa America osvajao rekordnih petnaest puta, prvi je put ispao još u natjecanju po skupinama 1997., a zadnji put je bio prvak 2011. Venezuela ga je pobijedila s 1-0 a strijelac je u 36. minuti bio Salomon Rondon. Venezuela se tako plasirala među osam najboljih reprezentacija iako je zadnja u južnoameričkim kvalifikacijama za SP 2018, a Urugvaj vodeći.

Venezuela će se u zadnjem susretu u skupini boriti Meksikom za prvo mjesto. Meksiko je u prvoj utakmici pobijedio Urugvaj, koji igra bez zvijezde Luisa Suraeza, sa 3-1. Sinoć su Mmeksikanci pred 83.263 gledatelja na Rose Bowlu u Pasadeni u drugoj utakmici protiv Jamajke poveli u 18. minuti kada je bivši napadač Manchester Uniteda i Reala Javier Hernandez zabio svoj 45. gol za reprezentaciju. Končni rezultat u 81. minuti je postavio Oribe Peralta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo