VELIKI VELIMIR ZAJEC ČASTI ZA KRASNODAR: / Svi koji do kraja susreta uplate donaciju u Crowdfunding kampanji dobivaju posebnu nagradu

Image

'Zajec je postavio i zanimljivo pitanje na objavi'

25.2.2021.
17:38
VOYO logo

Današnju veliku utakmicu Dinama protiv Krasnodara iskoristio je i Velimir Zajec koji je odlučio počastiti sve Dinamovce u sklopu Crowfunding kampanje za njegovu biografiju koju je nedavno pokrenuo autor knjige Sanjin Španović.

Posebna nagrada

“Obzirom da Dinamo danas igra važnu utakmicu svi koji do kraja susreta sa Krasnodarom uplate donaciju u Crowdfunding kampanji i time kupe knjigu Medo po najpovoljnijoj cijeni uz paket koji odaberu dobivaju i posebnu nagradu - personaliziranu čokoladu kampanje”, napisao je legendarni plavi Dinamov as Velimir Zajec na svom Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi koji dakle žele čokoladicu mogu ju danas dobiti klikom na Crowdfunding kampanju https://gogetfunding.com/zajec/ koja je u nekoliko dana došla do iznimnih rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo pitanje Zajeca na objavi

Inače, Zajec je postavio i zanimljivo pitanje na objavi, tko je igrač koji će danas igrati za Dinamo debitirao kod njega kao trenera Dinama i protiv koga? Riječ je naravno o sadašnjem kapetanu Dinama Arijanu Ademiju i utakmici protiv Sheriffa nakon koje je Zajec morao otići iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo