ZANIMLJIV TRANSFER / Bjelica uzima Dinamu donedavno najvažnijeg igrača. Na Maksimiru za njega više nema mjesta, a Osijeku će biti veliko pojačanje

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Osijek je ove zime prodao svog najboljeg igrača, također lijevog beka, Petra Bočkaja upravo u Dinamo

25.1.2022.
16:45
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Donedavno jedan od najvažnijih igrača Dinama, lijevi bek Marin Leovac (33), mogao bi u sljedećim danima preći s Maksimira u Gradski vrt. Naime, Leovac je već neko vrijeme na transfer-listi, a sada ga je, u nedostatku rješenja na poziciji lijevog beka, odlučio dovesti Nenad Bjelica, trener koji ga je i doveo u Dinamo.

Bjalica je s Leovcem već dva puta surađivao, prvo u Austriji Beč, a nakon toga i u Dinamu gdje mu je bio jedan od najboljih u rosteru. Osijek je ove zime prodao svog najboljeg igrača, također lijevog beka, Petra Bočkaja upravo u Dinamo. a sada će svoje redove, očito, pojačati jednim dinamovcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Leovac ima ugovor do ljeta ove godine, ali na Maksimiru mu vjerojatno neće stvarati probleme da napusti klub već sada. Leovac u Dinamu ima čak trojicu igrača na svojoj poziciji, Bočkaja, Danijela Štefulja, a tu je i Luka Menalo, te Bartol Franjić koji je kod Željka Kopića više na stoperskoj poziciji nego onoj bočnoj.

Bjelica je posljednjih dana već doveo jednog kapitalca, Miju Caktaša, a dolaskom Leovca dodatno bi povećao svoje šanse za osvajanjem titule ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo