VELIKO IZNENAĐENJE: / Jordan pokazao da ne igra samo košarku

Image
Foto: AFP

U azijskom dijelu kvalifikacija za SP 2018 najveće iznenađenje napravio je Jordan koji je kao domaćin pobijedio Australiju s 2-0, dok su pobjede ubilježili Južna Koreja, Saudijska Arabija i Japan

8.10.2015.
22:03
AFP
VOYO logo

Australija je kao i i u prošlom ciklusu izgubila u Amannu od Jordana (0-2), a taj bi poraz mogao "klokane" stajati i plasmana u drugi krug, u koji ide osam pobjednika skupina i četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije. Jordanci vode u skupini s 10 bodova, a Australci imaju 9 bodova četiri kola prije kraja.

Vahin Japan vodi u skupini

Japan je s 3-0 porazio Siriju u utakmici koja je odigrana u Omanu, te ekipa izbornika Vahida Halilhodžića s 10 bodova vodi u skupini E s bodom više od Sirijaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini D Oman i Iran su odigrali 1-1, pa su obje reprezentacije poravnate na vrhu s po osam bodova. Veliki korak ka plasmanu u drugu fazu izborio je domaćin SP 2022 Katar, koji je kod kuće slavio protiv Kine s 1-0, te vodi u skupini s maksimalnih 12 bodova iz četiri utakmice.

Kiks Sjeverne Koreje

Južna Koreja je s minimalnih 1-0 pobijedila u gostima Kuvajt, te također ima maksimalnih 12 bodova, a kiksala je Sjeverna Koreja, koja je u skupini H odigrala samo 0-0 u Pyongjangu protiv Filipina. U drugoj utakmici ove skupine Uzbekistan je u gostima deklasirao Bahrein s 4-0, a u ovoj skupini vode Sjevernokorejci (10) ispred Uzbekistana (9) i Filipina (7). Saudijska Arabija je pogotkom u zadnjim sekundama pobijedila kod kuće UAE , te Saudijci također još nisu ispustili niti boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo