VELIKI USPJEH DINAMOVIH KLINACA: / U Zagrebu pao veliki Real Madrid

Image
Foto: GNK Dinamo/Facebook

U Zagrebu se održava tradicionalni turnir Mladen Ramljak.

4.6.2016.
19:51
GNK Dinamo/Facebook
VOYO logo

Sjajni juniori Dinama odigrali su odličnu utakmicu i upisali zasluženu 1:0 pobjedu protiv Real Madrid C.F. u 3. kolu grupne faze turnira ''Mladen Ramljak''.

Pogodak za Dinamo postigao je SandroKulenović. Modri juniori, inače, unatoč hrabroj i borbenoj igri nisu uspjeli osvojiti bodove u 2. kolu turnira jer je Maccabi Tel Aviv upisao 2:1 pobjedu i tako zaustavio Zagrepčane na putu prema završnici. Dinamovi klinci tako nedjelju, u 8:30h, igraju utakmicu za sedmo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je što smo pobjedom završili grupnu fazu, posebno nakon dva poraza i posebno zbog toga što smo pobijedili Real Madrid koji je po meni najbolja momčad turnira. Žao mi je što smo se kasno probudili i što je pobjeda došla na kraju. Mislim da kroz prve dvije utakmice nismo dovoljno vjerovali da možemo. Nema vremena sada za plakanje i još nas sutra čeka utakmica za sedmo mjesto. Ovo je bila otvorena utakmica, imali smo jako puno prilika, mogli smo zabiti više golova, ali zadovoljni smo ovom pobjedom", prokomentirao trener MarioCvitanović.

Izvanredan osjećaj

"Izvanredan je osjećaj slaviti protiv Reala. Nismo imali sreće u prve dvije utakmice, ali nagradili smo publiku ovom pobjedom. U prvoj utakmici smo poveli 2:0, a onda stali i radili greške koje nismo smjeli. Isto smo napravili u drugoj utakmici, ne znam što se dogodilo. Danas smo igrali drugačije, sretni smo zbog pobjede i ja sam jako sretan zbog pogotka. Ispričao bih se navijačima zbog prve dvije utakmice. Sutra nas čeka borba za sedmo mjesto sa Splitom. Nitko nije mislio da ćemo igrati tu utakmicu, već smo svi očekivali i željeli finale. Dat ćemo sve od sebe, nećemo sigurno biti zadnji", rekao je strijelac Sandro Kulenović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo