VELIKI POVRATAK SVJETSKOG PRVAKA: / Sjajni napadač vraća se iz Bayerna u Borussiju

Image
15.7.2016.
11:11
VOYO logo

Godine u minhenskom Bayernu za koji je potpisao 2013. bile su plodonosne trofejima, ali na Götzea za sljedeću sezonu u Bayernu baš i ne računaju. Takvo mu je što poručio novi trener Carlo Ancelotti i sve je nalikovalo na rastanak kojim bi profitirao Liverpool. Pod aktualnim trenerom tog engleskog kluba Jürgenom Kloppom Götze je igrački stasao i 'mirisalo' je na novu zajedničku suradnju. Ipak, srce je reklo Dortmund.

Prema pisanju njemačkog Bilda transfer još nije realiziran, ali klub i 24-godišnji povratnik sve su dogovorili. Posao će biti sklopljen u onom trenutku kada dva kluba usuglase vrijednost transfera a trenutačnoih od toga dijeli nekoliko milijuna eura. Preciznije, Borussia nudi 23, Bayern želi barem 27 za igrača kojeg su u svoje redove doveli za 37 milijuna eura prije tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Götze je za Dortmund ostvario učinak od 31 gola i 44 asistencije u 116 odigranih utakmica od 2009. do 2013. godine. U dvije utakmice manje za Bayern uz 24 asistencija ima i 36 golova. Najvažniji u karijeru mu je onaj iz finala Svjetskog prvenstva u Brazilu kojim je u produžetku ogleda, točnije 113. minuti donio Njemačkoj naslov a Argentini tugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo