VELIKI OBRAT: / Guardiola iduće sezone ipak neće raditi u Engleskoj?!

Image

Iako je prije nekoliko dana izjavio da će od sljedeće sezone raditi u engleskoj Premier ligi, sada Pep Guardiola više nije tako siguran u svoje riječi.

12.1.2016.
13:45
VOYO logo

Katalonski stručnjak, podsjetimo, na kraju ove sezone odlazi iz Bayena na čijoj će ga klupi zamijeniti Carlo Ancelotti. Prošli je tjedan Guardiola potvrdio da će karijeru od iduće sezone nastaviti u Premier ligi, ali ne navodeći ime kluba. U utorak je, međutim, ponudio medijima novu informaciju: odlazi u Englesku, ali još nije sigurno kada.

"Možda prođu i dvije godine"

"Kad potpišem ugovor, odmah ću to objaviti. No, možda će proći dvije godine do mog angažmana u Engleskoj", izjavio je Guardiola njemačkim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Presretan sam zbog svoga iskustva u Münchenu i radit ću predano do posljednje sekunde u ovom klubu. Nakon toga ču otići kući i čekati da vidim je li moguća selidba u Englesku. Ako nije, onda ne idem", dodao je 45-godišnji stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Guardiola šuti o imenu budućeg kluba, engleski su mediji uvjereni da će iduće sezone trenirati Manchester City u kojem kao direktori rade njegovi nekadašnji prijatelji iz Barcelone Ferran Soriano i Txiki Begiristain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo