VELIKI HRVATSKI JUNAK: / Subašić otkrio što mu je Srna šapnuo prije nego što je obranio penal!

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Jedan od junaka hrvatske pobjede protiv branitelja naslova Španjolaca (2-1) u 3. kolu Europskog prvenstva bio je vratar Danijel Subašić koji je u 72. minuti obranio jedanaesterac.

21.6.2016.
23:38
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos preuzeo je odgovornost i pucao s bijele točke, ali Subašić je pročitao njegov udarac i otvorio put Hrvatskoj do pobjede koju je potvrdio Ivan Perišić.

"Penali su uvijek lutrija, bilo je tako i protiv Češke kad nisam obranio. Sada sam malo pričekao i obranio. Bili smo danas super iako su nam nedostajali glavni igrači, ali svi momci koji su tu pokazali su da su zasluženo ovdje i da giljaju", rekao je Subašić za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Među favoritima smo'

Uoči Ramosova penala, kapetan Darijo Srna je nešto Subašiću šapnuo na uho.

"Prenio mi je poruku Luke Modrića da ga pričekam i da će lopta ići u moju desnu stranu. Gdje nam je kraj nakon ovoga? Ne znam, ali znam da je sljedeća utakmica za četiri dana. Idemo utakmicu po utakmicu", dodao je Subašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optimizam je nakon utakmice isijavao i iz strijelca prvog pogotka Nikole Kalinića.

"Bilo je teško jer su Španjolci ipak europski prvaci, ali pokazali smo da smo bolji. Nismo igrali u punom sastavu, ali iskoristili smo svježinu i bili uz bok s njima. Zasluženo smo osvojili prvo mjesto u skupini. Nema te reprezentacije s kojom ne možemo igrati. Mislim da smo među favoritima na Euru", rekao je Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakva je bila atmosfera u svlačionici hrvatske reprezentacije nakon utakmice najbolje pokazuje fotografija koju je na Twitteru objavio Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nismo rekli zadnju riječ'

Vedran Ćorluka je u prvom poluvremenu igrao s vaterpolskom kapicom, ali ju je u drugom ipak skinuo.

"Smetala mi je u prvom poluvremenu jer se odvezivala, doktori su rekli da nema potrebe da je nosim u drugom, pa smo je odlučili umiroviti. Teško je bilo igrali protiv najbolje ekipe u Europi, ali pokazali smo srce. I oni koji su debitirali pokazali su da su zasluženo ovdje i da Hrvatska ima sjajnu budućnost. Još nismo rekli zadnju riječ", poručio je Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo