JEDAN MANJE / Velika pobjeda Dinamovih navijača: Iz kluba odlazi čovjek kojeg tamo nitko ne želi

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Krešimir Antolić nakon dugo opiranja više nije član Dinama

28.2.2023.
20:39
Igor Kralj/Pixsell
VOYO logo

Dinamovi navijači napravili su veliki korak prema demokratizaciji Dinama. Krešimir Antolić bi osmog ožujka trebao i službeno postati bivši. Navodno, danas je održan veliki sastanak Dinamovih navijača s Mirkom Barišićem i Barišić je shvatio da je Antolić samo teret za klub.

Bivši policajac i službenik Dinama koji je godinama raznim, nekada i van zakonskim metodama maltretirao Dinamove navijače postao je čovjek čija omraženost može parirati Zdravku Mamiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antolić bi trebao dobiti otpremninu jer će se s Dinamom razići sporazumnim raskidom ugovora, kažu izvori bliski klubu. U cijeloj priči važnu ulogu odigrao je i pritisak Bad Blue Boysa koji su dugi niz godina u ratu s prvim operativcem kluba.

Ovime je i prebačena loptica na teren skupštinara. S obzirom na to da su Mamiću odani skupštinari komunicirali kako im je glavni problem sadašnje uprave baš Antolić, vidjet ćemo kako će se ponijeti kad njega ne bude bilo u klubu. U slučaju da na izbornoj skupštini svejedno ostanu odani osuđenom kriminalcu, bit će jasno da je Antolić u toj igri prijestolja bio samo pijun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo