VELIKA ANKETA NET.HR-A / Tko bi trebao biti trener Dinama? U igri je sad i slavni Robert Prosinečki

Image

Anketa će trajati deset dana - do 27. ožujka ili do trenutka novog momenta u ovoj priči oko Ante Čačića, odnosno novog razvoja situacije. Dinamo, naime, igra u nedjelju protiv Rijeke i u slučaju novog kiksa Čačić bi mogao dobiti otkaz

17.3.2023.
19:22
VOYO logo

Portal Net.hr danas ujutro pustio je veliku anketu povodom rezultatske krize u Dinamu - Tko bi trebao biti trener Dinama? U kombinacijama, našim spekulacijama, je i Robert Prosinečki, proslavljeni hrvatski bivši nogometaš, trener i nogometni uglednik. Sad i za njega možete glasati.

Anketa će trajati 10 dana

Anketa će trajati deset dana - do 27. ožujka ili do trenutka novog momenta u ovoj priči oko Ante Čačića, odnosno novog razvoja situacije. Inače, čitav dan gori od glasova, ima dovoljno vremena za sve i bez brige, nitko nije zakinut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je netko želja naših čitatelja, ako javnost pretendira nekom imenu - onda će se on izdvojiti vrlo brzo. Dakle, vremena ima za sve. Samo je na vama dragi naši čitatelji, svi posjetitelji našeg portala, da date svoj glas.

Image
TEŽAK ZADATAK ZA JAKIRA /

Sergej Jakirović izašao pred medije uoči utakmice s Dinamom: 'Vjerujem u ono što radimo'

Image
TEŽAK ZADATAK ZA JAKIRA /

Sergej Jakirović izašao pred medije uoči utakmice s Dinamom: 'Vjerujem u ono što radimo'

A zašto smo se odlučili za veliku anketu, odnosno zašto samo na ovaj način pristupili ovoj vrućoj temi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamovci su, kao i što vjerojatno i sami znate, u negativnom ritmu, dugo nisu bili u takvoj situaciji. Tri utakmice u nizu bez pobjede i vrlo slaba realizacija Dinama donijele su brojne upitnike u Maksimirsku 128 tek što je stigla nova uprava, kao i nagađanja o tome tko bi mogao biti novi trener "zagrebačkih plavih".

Dinamo u nedjelju igra protiv Rijeke

Za vikend, točnije u nedjelju, dolazi Rijeka koja bi mogla dati odgovor na pitanje hoće li Ante Čačić (69) ostati trener. U slučaju još jednog kiksa, ovog puta od momčadi Sergeja Jakirovića, Ante Čačić bi vrlo vjerojatno postao bivši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo tri godine Dinamo nije bio u tako lošem nizu u HNL-u kao danas i jasno je k'o dan da neke stvari neće proći. Izgubio je Čačić vezane utakmice, i to ne od najvećih rivala iz velike četvorke, nego na gostovanjima u Šibeniku i Puli. Prije toga, remizirao je s Osijekom. Dovoljno da se upali alarm u Maksimirskoj 128...

Ante Čačić ima ugovor do ljeta 2024., no jasno je da u klubu nemaju previše strpljenja za loše rezultate. Situacija je još povoljna, +9 u odnosu na Hajduk i polufinale Kupa, no novi posrtaj protiv preporođene Rijeke na Maksimiru mogao bi potpuno zakomplicirati borbu za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, mi vas u našoj anketi pitamo - Tko bi trebao biti trener Dinama? Glasujte i izrazite svoje mišljenje.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo