NEMA TKO GA NIJE HTIO / Vatrenog tražilo više od deset velikana, a sada bi konačno mogao ostvariti transfer. Brekalo seli u redove talijanskog diva?

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Brekalo je bio najtraženiji hrvatski nogometaš ovoga ljeta

30.8.2021.
22:56
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac, Josip Brekalo, mogao bi u fotofinišu prijelaznog roka ostvariti novi veliki transfer. Talijanski eksperti za transfere Alfredo Pedulla i Gianluca Di Marzio, tvrde kako bi Brekalo karijeru trebao nastaviti u Laziju.

Brekalo je bio najtraženiji hrvatski nogometaš ovoga ljeta. Tražili su ga Bayern, Atletico, Inter, Atalanta, Milan, Napoli, Arsenal, Lille, Real Sociedad, Leeds, Roma, Everton, Fiorentina, Villarreal, a sada i Lazio gdje bi mogao nastaviti karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Već se zna i odšteta

Niti jedan od navedenih klubova nije poslao dovoljno primamljivu ponudu za Brekala, ali sada bi se Lazio mogao okrenuti baš njemu. Talijanski mediji tvrde kako bi Brekalo bio savršen za 4-3-3 sustav koji forsira novi trener Lazija, Maurizio Sarri.

Laziju je propao transfer Filipa Kostića iz Eintrachta pa su se navodno odlučili okrenuti Brekalu. Wolfsburg nema ništa protiv prodaje Brekala, ali ne planiraju ga pustiti ispod 15 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo