VATRENO KRŠTENJE: / Bilić debitira u Premierligi protiv trenerske legende

Image
Foto: PIXSELL, Tino Jurić

U Engleskoj je obavljen ždrijeb nove sezone Premierlige u kojoj će i Hrvatska imati svoga predstavnika na klupi. Slavena Bilića i njegov West Ham, međutim, ne očekuje nimalo ugodan start.

17.6.2015.
14:44
PIXSELL, Tino Jurić
VOYO logo

Ždrijeb je, naime, odlučio da će svoju prvu utakmicu u Premierligi bivši hrvatski izbornik voditi u 8. kolovoza gostima kod jednog od favorita za naslov i gradskog suparnika Arsenala. Bit će to okršaj trenerskog debitanta u ligi protiv najdugovječnijeg menadžera u elitnom engleskom razredu Arsenea Wengera.

Slijede dvije lakše utakmice

Nakon TopnikaBilića čekaju dvije naoko lakše utakmice i to obje pred domaćim navijačima: 15. kolovoza je na rasporedu Leicester, a tjedan dana kasnije novi prvoligaš Bournemouth. Potom u 4. kolu slijedi novo teško gostovanje kod Liverpoola koji je Bilić prošle sezone izbacio s Beşiktaşem u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Derbi 1. kola bit će okršaj između Manchester Uniteda i Tottenhama, a kao zanimljivost možemo izdvojiti i ogled Stokea i Liverpoola na Britanniji. Isti su klubovi na istom mjestu igrali u posljednjem kolu prošle sezone, a Stoke je tada deklasirao Redse sa 6:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo