ROVINJSKI DIO PRIPREMA VATRENIH / Vatreni u Rovinju nastavljaju svoje pripreme, Vrsaljko: 'Nitko nije lagan protivnik'

Image

Vatreni su u Koprivnici snage odmjerili s Moldovom, a prije odlaska u Francusku čeka ih još San Marino

30.5.2016.
17:11
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija, uz priključivanje nekolicine nositelja igre, u Rovinju nastavlja svoje pripreme za Europsko prvenstvo, a Gordon Schildenfeld ističe kako je ugođaj izvrstan, piše na web stranici HNS-a.

"Sve je u Sv. Martinu na Muri dobro prošlo, sad ulazimo u zadnju fazu. Atmosfera nam nikada nije bila problem, uvijek smo imali fantastične momke i karakterne igrače. Pokušavamo ukomponirati treninge i druženja da nam svima bude bolje", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Noge su nam u Koprivnici bile jako teške, već će u sljedećoj utakmici biti bolje, poslije lakših treninga te taktičkog uigravanja Gordon Schildenfeld

Vatreni su u Koprivnici snage odmjerili s Moldovom, a prije odlaska u Francusku čeka ih još San Marino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Noge su nam u Koprivnici bile jako teške, već će u sljedećoj utakmici biti bolje, poslije lakših treninga te taktičkog uigravanja. Susret s Moldovom imao je svoju svrhu, pobijedili smo i to je to", smatra Schildenfeld.

Iako je skupina zahtjevna, Vatreni imaju veliku želju proći grupnu fazu natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skupina je jako teška, možemo napraviti nešto samo ako budemo pravi. Svi očekuju taj iskorak, da prođemo u drugi krug i pokažemo koliko možemo", rekao je branič zagrebačkog Dinama.

Šime Vrsaljko sažeo je ciljeve momčadi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokušat ćemo što bolje odraditi treninge, kao i u Sv. Martinu na Muri, te iskoristiti ovih četiri do pet dana za uigravanje. Što se tiče izbora igrača za zadnju liniju, slijedimo izbornika na treninzima i on će odlučiti o najboljem rješenju". 

U grupnoj fazi Europskog prvenstva Hrvatsku čekaju Turska, Češka i Španjolska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv Moldove smo dobro ušli u utakmicu, stvorili dosta šansi, ali mogli smo ih više i zabiti. To treba pripisati umoru jer smo naporno trenirali, a bit ćemo svježiji i bit će bolje. Svi su naši protivnici dobre reprezentacije, danas se za nikoga ne može reći da je lagan protivnik. Moramo se usredotočiti na sebe i svoj rad te pokušati napraviti što bolji rezultat", najavio je Vrsaljko.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo