VATRENI PRŠTE OD SAMOPOUZDANJA: / 'Turci nam odgovaraju, pokušat ćemo što prije zabiti'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
4.9.2017.
21:29
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

"Sigurno nije lako igrati dvije utakmice u razmaku samo dva dana, ali znamo što nam ta utakmica znači. Spremni smo, nitko nije umoran, dat ćemo maksimum i idemo na pobjedu kako bismo što ranije osigurali plasman u Rusiju", kazao je Perišić.

TKO ĆE ZABITI PROTIV TURSKE? Čačić objasnio zašto Hrvatska postiže tako malo golova

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Turci su u teškoj situaciji'

Uz gostovanje Vatrenih kod Turske, u utorak se sastaju i preostali konkurenti za prve dvije pozicije u skupini I, Island i Ukrajina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da bi nama ti bodovi mogli biti ključni, no ne trebamo gledati druge utakmice. Imamo sve u svojim rukama, prvi smo od prvog kola. Dogodi li se povoljan rezultat na Islandu, tim bolje, no mi ćemo gledati sebe, prezentirati se u što boljem svjetlu i pokušati se vratiti kući s tri boda", naglasio je Perišić.

"Turci su u teškoj situaciji, no oni će dati sve od sebe i pokušati se pobjedom vratiti u igru. Ipak, mi ćemo pokušati zabiti što prije, imali smo brojne šanse u Zagrebu premda je bilo 1-1. Bolji smo bili i u Parizu, i mislim da nam Turci odgovaraju. Nadam se da ćemo opet odigrati dobru utakmicu", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo