VATRENI OSTAVIO POTUGALCA I FRANCUZA IZA SEBE: / 'Modrić je osvojio Zlatnu loptu, a u Pariz ide u pratnji dvojca iz Madrida'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Nakon što je Cristiano ROnaldo osovjio dvije posljednje Zlatne lopte, i treću godinu zaredom najprestižnija nogometna nagrada ide na Santiago Bernabeu.

30.11.2018.
9:12
AFP
VOYO logo

Što se više bliži dodjela Zlatne lopte to je sve više onih koji tvrde da će je osvojiti hrvatski nogometaš Luka Modrić. Posljednji u nizu je španjolski radio Cadena Cope.

Navode da su u Madridu već spremni za put. Na dan dodjele Modrić će u pratnji kapetana Sergija Ramosa i predsjednika kluba Florentina Pereza privatnim zrakoplovom sletjeti u Pariz, dok se još uvijek ne zna hoće li im društvo praviti i trener Santiago Solari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldov nasljednik

Ističu da će Modrić na tronu naslijediti Cristiana Ronalda, koji je ostao iza njega kao drugi u poretku, dok je treći Antoine Griezmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urednik France Footballa Pascal Ferre već je objavio da se pobjednik već zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pobjednika sam obavijestio jednostavnijim pozivom i rekao mu da je najbolji", rekao je Ferre.

U posljendjih deset godina Zaltnu loptu osvajali su jedino Messi i Ronaldo pa je na ovaj način prekinuta njihova dominacija. Modrić je ove godine već proglašen najboljim od strane Uefe i Fife.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo