VATRENI ODRADILI TRENING U OMIŠU: / Novi problemi za Dalića 'vise' u zraku; Dva hajdukovca na čekanju zbog nove ozljede

Image
Foto: PIXSELL

Zlatko Dalić imao na raspolaganju 21 igrača

7.10.2019.
19:30
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak je navečer odradila prvi trening u Omišu uoči eurokvalifikacijske utakmice u četvrtak protiv Mađarske na Poljudu. Sportske novosti pišu kako su "na teren lokalnog niželigaša, Zlatko Dalić i njegovi izabranici istrčali točno u 18 sati, a na relax-sesiji među njima jedino nije bilo Marcela Brozovića, koji je stigao tek kasno sinoć, oslobođen poslijepodnevnih aktivnosti zbog rođenja sina, te Milan Badelj, koji je osjetio mišić, pa je proslijeđen na daljnje pretrage koje će ustanoviti hoće li moći kandidirati, ili će uzbornik morati aktivirati još jedan pretpoziv".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
IVAN RAKITIĆ POKAZAO KAKVA JE LJUDINA: /

Ovako je izgledao dolazak srebrnih Vatrenih na trening u Omiš

Image
IVAN RAKITIĆ POKAZAO KAKVA JE LJUDINA: /

Ovako je izgledao dolazak srebrnih Vatrenih na trening u Omiš

Policija sve nadgleda

Vatreni su pod budnom paskom policije, koja je proteklih tjedana poduzela sve radnje kako bi hrvatski nogometni reprezentativci imali što ugodniji boravak u Splitu. U Omiš su Vatreni, stoga, stigli pod pratnom pet policijskih vozila. Uokolo stadiona bilo je "još dvadesetak policajaca, malo dalje i jedna marica, za svaki slučaj", stoji u tekstu...

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Doček je bio topao, na okolnim zgradama vise tri hrvatske zastave'

"No, problema bilo nije. Štoviše, doček je bio topao, na okolnim zgradama vise tri hrvatske zastave, a grupa od jedno pedesetak klinaca naprosto je 'odlijepila' kada je kao prethodnicu vidjela Ivana Perišića i Ivana Rakitića, koji su u Omiš stigli ravno s aerodroma", ističe se...

U privatnom angažmanu je u svoj Omiš stigao i Ivan Perišić. Web izdanje 24sata javlja kako prvog dana nije bilo većih napora, igrači su pred navijačima lagano trenirali, trčati krugove,... Zlatko Dalić je to zamislio kao regeneracija i rekuperacija nakon vikenda u kojem su se igrale utakmice. "Puno djece je odgledalo sve s druge strane ograde gdje su ih smjestili. Oni su došli vidjeti trening, iako on nije bio otvoren za navijače..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spremni i posebni reflektori

U Omišu je igrače dočekalo lijepo, ali vjetrovito vrijeme. Iako stadion nema reflektora, izbornik je inzistirao na što kasnijem terminu jer se utakmica s Mađarima na Poljudu igra od 20:45 sati. Domaćini su spremili rješenje i ako se produže treninzi pa su tako spremni mali, pokretni reflektori koji će se paliti ako zatrebaju Vatrenima.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Poljudu Hrvatska nije igrala već četiri i pol godine

Zlatko Dalić imao je na raspolaganju 21 igrača. U Omišu će naši reprezentativci trenirati i sutra, a od srijede su na Poljudu gdje Hrvatska nije igrala već četiri i pol godine. Utakmica s Mađarskom na rasporedu je 10. listopada na Poljudu, a tri dana kasnije Vatreni gostuju kod Walesa u Cardiffu.

Svjetski doprvaci trenutačno, nakon pet odigranih kola, vode u eurokvalifikacijskoj skupini E s 10 bodova ispred Slovačke (9), Mađarske (9), Walesa (6 bodova i utakmica manje) te Azerbajdžana Nikole Jurčevića, koji ima jedan bod a osvojio ga je baš protiv Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo