VATRENI ISKORISTIO PRILIKU I BOCNUO SRNU: / Čestitao kapetanu na sjajnoj karijeri pa ubo tamo gdje najviše boli

Image

Dvije i pol godine nakon reprezentativne odlučio je okončati i klupsku karijeru

20.6.2019.
14:54
VOYO logo

Legendarni kapetan hrvatske reprezentacije DarijoSrna u srijedu se oprostio od navijača Cagliarija u poruci u kojoj je jasno dao do znanja da je došao kraj njegova nogometnog puta. Dan kasnije na službenoj stranici Šahtara, kluba za koji je igrao 15 godina, potvrđeno je da će postati dio stručnog stožera Portugalca Luisa Castra.

Image
SRNA SE VRAĆA DOMA: /

Službeno potvrđeno gdje legendarni kapetan nastavlja karijeru i u kojoj ulozi

Image
SRNA SE VRAĆA DOMA: /

Službeno potvrđeno gdje legendarni kapetan nastavlja karijeru i u kojoj ulozi

Nekadašnji suigrači ubrzo su počeli slati dirljive poruke putem društvenih mreža. Jedan od njih je DomagojVida. Branič ga je ovim povodom i malo bocnuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjede s DInamom

"Kapetane, bilo mi je veliko zadovoljstvo igrati s tobom, a posebno pobijediti tvoj Šahtar u dresu Dinamo Kijeva. Čestitam na sjajnoj karijeri tijekom koje si pokazao da si veliki igrač, a još bolji čovjek, zbog čega ne sumnjam da ćeš biti jednako uspješan i poslije igračke karijere. Sretno! #grande #kapetan #igračina", poručio je Vida.

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

22.03.2016., Osijek - Hrvatska nogometna reprezentacija odrzala je trening na stadionu Gradski vrt uoci prijateljske utakmice protiv Izraela. Darijo Srna, Marcelo Brozovic, Domagoj Vida. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Darijo Srna povukao se poslije Europskog prvenstva u Francuskoj u reprezentativnu mirovinu, kao rekorder po broju nastupa za Hrvatsku, Jedan od najboljih strijelaca otišao je u reprezentativnu s 34 godine na leđima, nakon ukupno 134 nastupa za Vatrene, od čega 68 u ulozi vođe na terenu i izvan njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

06.10.2011., Pirej, Grcka - Igraci hrvatske nogometne reprezentacije dolaze u hotel Ledra Marriott, dan uoci kvalifikacijske utakmice za EURO 2012. protiv reprezentacije Grcke. Luka Modric, Darijo Srna, Domagoj Vida. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dvije i pol godine odlučio je potpuno se povući i vratiti se u klub za koji je odigrao 536 utakmica, zabio 49 pogodaka te osvojio 26 trofeja. Kup Uefa, deset naslova prvaka, sedam Kupova i osam Superkupova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo