POZNATO IME /

Vatreni ih šokirali na svjetskom prvenstvu, a sada traže novog izbornika: Evo tko im je na umu

Image
Foto: Profimedia

Halilhodžiću je to bio treći put da ne ide na Svjetsko prvenstvo s reprezentacijom s kojom ga je izborio. Uoči Svjetskog prvenstva 2010. dobio je otkaz u Obali Bjelokosti, a 2018. u Japanu. Jedino je Alžir poveo na Svjetsko prvenstvo 2014. godine.

11.2.2023.
14:40
Profimedia
VOYO logo

Vahid Halihodžić je kandidat za izbornika reprezentacije Brazila. Bosanskohercegovački stručnjak potvrdio je da je primio poziv.

"Istina, jutros sam dobio poziv. Uspostavljen je prvi kontakt. Što će dalje biti, ne znam. Sve treba precizirati, konkretizirati", rekao je 70-godišnji Halilhodžić za Dnevni avaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U minulom periodu sam dobio pozive desetak nacionalnih selekcija. Razmišljam šta je najbolje napraviti. Što se tiče Brazila, vjerojatno će se u narednih tjedana dana znati više", dodao je Halilhodžić, koji je bez trenerskog posla od kolovoza 2022. godine, kada je dobio otkaz kao izbornik reprezentacije Maroka. Podsjetimo, Maroko je potom s izbornikom Walidom Regraguijem osvojio četvrto mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Hrvatska je izbacila Brazil u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, nakon kojeg je dotadašnji izbornik Tite otišao. Brazilci od tada traže njegova nasljednika, a kao opcije su se spominjali i Pep Guardiola te Carlo Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo