VATRENI DETEKTIRAO RAZLOGE PORAZA I NAJAVIO VELIKI OKRŠAJ U SPLITU: / 'Mi smo Hrvatska, viceprvak, moramo ići samo na pobjedu'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Vatrenima prijeti ispadanja iz elitne skupine Lige nacija

15.11.2020.
9:54
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija ugrozila je ostanak u elitnom razredu Lige nacija nakon što je u susretu petog kola skupine 3 u Solni izgubila od Švedske s 1-2. Odluka će pasti u utorak kada je na rasporedu zadnje kolo. Hrvatska na Poljudu igra protiv Portugala, dok Švedska putuje na noge svjetskim prvacima Francuzima koji su pobjedom u Portugalu 1-0 osigurali prvo mjesto u skupini.

Image
BJELICA BEZ DLAKE NA JEZIKU RASPALIO PO VATRENIMA I DALIĆU: /

'Ja to nikad ne bih napravio'

Image
BJELICA BEZ DLAKE NA JEZIKU RASPALIO PO VATRENIMA I DALIĆU: /

'Ja to nikad ne bih napravio'

“Razočarani smo, prvo poluvrijeme nije bilo najbolje. Drugo smo se malo digli, zabili smo jedan gol, ali imali smo malo šansi, netipično za nas. Nismo uspijevali doći do njihovog gola, mislim da smo zasluženo izgubili”; rekao je poslije utakmice NikolaVlašić za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam gdje je bio glavni problem, ali to ćemo analizirati s izbornikom. Portugal? Trebamo se sada dobro odmoriti, imamo dva dana u Splitu i dati ćemo sve od sebe da pobijedimo. Znamo kakva su oni ekipa, želimo se pokazati u boljem svijetlu”, poručio je. Susret je prokomentirao i JosipJuranović koji je za Hrvatsku upisao prvi nastup u natjecateljskoj utakmici.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da smo prvo poluvrijeme loše ušli u utakmicu. Drugo poluvrijeme smo ušli čvršće, bolje i zabili smo gol, šteta što nismo preokrenuli”, kazao je Juranović te je otkrio što je presudilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bili su čvršći u duelu, uzimali su lopte, ali idemo se okrenuti Portugalu i napraviti sve što je u našoj moći da pobijedimo”, kazao je. U posljednjem kolu Hrvatska u Splitu dočekuje Portugal.

“Mi smo Hrvatska, viceprvak, moramo ići samo na pobjedu. Jedva čekamo tu utakmicu da ispravimo greške”, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo