VATRENI DEFINITIVNO PRELOMIO I ODLUČIO GDJE ĆE NASTAVITI KARIJERU: / 'Samo mu je jedan klub na pameti, ali sve je na Realu'

Image
Foto: AFP

Veznjak sada mora uvjeriti šefove da mu izađu u susret

17.6.2019.
10:34
AFP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac MateoKovačić jedan je od onih koji će ovog ljeta opet mijenjati klub. Iako mu je želja bila ostanak u Chelseaju, Fifina kazna engleskom klubu zbog nepravilnosti prilikom transfera stala mu je na put.

Jednogodišnja posudba istekla mu je potkraj sezone i sada će se opet vratiti u Real Madrid. Kako nije u planovima ZinedineaZidanea sasvim sigurno će uskoro prijeći drugom poslodavcu. Prema onome što dolazi iz Italije, njegova želja je vratiti se u Inter. Štoviše, samo mu je to na pameti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedina želja

Corriere dello Sport piše da Vatreni planira bijeg iz Madrida i da jedino želi ići u Inter. Kako bi ostvario cilj navodno je spreman otići tamo na posudbu s opcijom otkupa i sada mu je misija uvjeriti čelnike Reala da prihvate takvu mogućnost.

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

11.06.2019., Gradski stadion Andjelko Herjavec, Varazdin - Medjunarodna prijateljska utakmica, Hrvatska - Tunis. Mateo Kovacic. Photo:

Antonio Conte bi ga rado u svojoj svlačionici zbog njegove fleksibilnosti, odnosno mogućnosti da pokrije više pozicija u veznom redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvadesetpetogodišnjak je branio boje Intera od 2013. do 2015. kada je prešao u Madrid. Na Santiago Bernabeuu okitio se s trima naslovima Lige prvaka, osvojio je španjolsko prvenstvo, dva puta europski Superkup, španjolski Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo