VATRENA JEDINICA ZAČEPILA USTA KRITIČARIMA: / Jasno dao do znanja što misli o onima koji mu osporavaju novi transfer

Image
Foto: Pixsell

Novi vratar slavnog engleskog kluba Aston Ville osvrnuo se na kritike

25.12.2018.
15:33
Pixsell
VOYO logo

Lovre Kalinić ostvario je dugo priželjkivani transfer u redove posrnulog engleskog velikana Aston Ville. Prije dvije godine se transfer, tada iz redova Hajduka, zakomplicirao, ali novi Vatreni broj jedan sada je sve dogovorio i branit će u engleskom Championshipu.

"Pročitao sam neke tekstove koji su išli u tom smjeru i nisam siguran što bih vam trebao reći. Tko doista misli da odlazak iz Genta u Aston Villu nije iskorak, trebao bi se zapitati o svom pogledu na nogomet", rekao je za SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Aston VIlla je po svemu ispred Genta'

"Već sam rekao da je Aston Villa po svemu ispred Genta, a što je najvažnije, Aston Villa mi nudi pregršt ambicije i izazova, dok je Gent u nekakvoj melankoliji. A klub bez prave ambicije nikako nije dobar za golmana koji želi napredovati", dodao je Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne pada mi na pamet da se bojim jer ne vidim ni najmanji razlog za takvo razmišljanje. Sve što sam u životu napravio, napravio sam radom i obranama na terenu. I to će za mene uvijek biti jedini kriterij kada govorimo o mojim odlukama i statusu. Odluka o Aston Villi bila je isključivo moja, ne mojih menadžera ni ljudi iz Genta. Njihovo je bilo dogovarati uvjete, a moje odlučiti želim li u Birmingham ili ne", dodao je golman Aston Ville.

'Aston VIlla mi nudi sve što trebam'

"Aston Villa mi nudi sve što trebam da za mjesec dana ili dvije godine budem bolji golman nego što sam sada i to je bilo presudno. To što volim Otok je sjajno, ali nije bilo presudno. Dakle, bude li sve u redu - a uvjeren sam da će biti, jer ja ću se ponašati i raditi uvijek kao i do sada - Vatreni će u meni dobiti još boljeg golmana", zaključio je Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo