VARDY OPET ZABIO: / Englesku euforiju prekinuli Nizozemci na Wembleyu, Nijemci deklasirali Talijane

Image

Nakon velike pobjede protiv Njemačke (3:2) u prijateljskoj utakmici, Englezi su poraženi protiv Nizozemske na Wembleyu 1:2.

29.3.2016.
21:58
VOYO logo

Čudesni Leicesterov napadač Jamie Vardy zabio je pogodak i u svom drugom nastupu za Englesku. Nakon što je petom probio Neuera prije tri dana u Berlinu, sad je Vardy zabio i protiv Nizozemske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Walkerova asistencija

Odigrala je Hodgsonova momčad malonogometnu akciju u suparničkom šesnaestercu, a preciznog napadača savršeno je povratnom loptom proigrao je Walker.

Nizozemci su izjednačili s bijele točke, već početkom drugog poluvremena. Strijelac je bio Vincent Janssen u 50. minuti, nakon što je Danny Rose u šesnaestercu igrao rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Narsingh zabio nakon prekršaja Nizozemaca

Narsingh je donio vodstvo Nizozemskoj u 77. minuti, nakon što je Janssen napravio očiti prekršaj u napadu. Dok su Englezi čekali sučev zvižduk, na ubačenu loptu najbolje je reagirao Narsingh i zakucao je u mrežu za vodstvo Nizozemske 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačka deklasirala Italiju

Nogometna reprezentacija Njemačke deklasirala je Italiju 4:1 u prijateljskom susretu igranom u Munchenu, dok je Nizozemska u Londonu pobijedila Englesku 2:1.

U nogometnom klasiku reprezentacija koje su ukupno osvojile osam svjetskih titula, 'elf' je deklasirao 'azzurre' nanijevši im najteži poraz nakon finala europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini 2012. u kojem su izgubili 0-4 od Španjolske. I ovoga puta je moglo biti 0-4 nakon što su za Njemačku zabili Kroos (24), Gotze (45), Hector (59) i Ozil (75-11m). Ipak, težak poraz je ublažio El Shaarawy golom u 83. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/5Bbd

Ovom pobjedom njemačka vrsta se iskupila za domaći poraz od Engleske (2-3), ali i prekinula niz od sedam susreta bez pobjede u sudaru s Italijom. 'Azzurri' su dočekali gostovanje u Munchenu s tri pobjede i četiri remija u zadnjih sedam međusobnih susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Payetova majstorija

N'Golo Kante se uspio u svojoj drugoj utakmici za Francusku upisati u strijelce. Trenutak nije mogao biti bolji, jer igrač Leicestera danas, u dvoboju protiv Rusije slavi svoj 25. rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na 2:0 za domaćina povisio je Gignac u 38. minuti, no Rusija je uspjela smanjiti u nastavku kad je zabio Kokorin.

No, Francuska je ubrzo povećala vodstvo. U 63. minuti Dmitri Payet je zamijenio Antoinea Griezmanna, a već minutu kasnije upisao se u strijelce za 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rusi su smanjili opet, zabio je Žirkov u 68. minuti, da bi konačnih 4:2 za Francusku postavio Coman na asistenciju Payeta u 76. minuti.

https://vid.me/0d1T

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugal bolji od Belgije

Portugal je dobio Belgiju 2-1 golovima Nanija (20) i Cristiana Ronalda (40), dok je strijelac za Belgiju bio Lukaku (67).

https://vid.me/U8HE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bosna i Hercegovina je slavila na gostovanju protiv Švicarske 2-0, a golove su zabili Džeko (14) i Pjanić (57).

Grčka je protiv Islanda vodila u Pireju 2-0, no gosti su do kraja susreta okrenuli rezultat i izborili pobjedu. Strijelci za Island bili su Traustason (34), Ingason (70) i Sightorsson (82), dok je oba gola za Grke zabio Fortounis (19-11m, 31). Bila je to prva pobjeda Islanda nakon tri uzastopna poraza i tek druga u zadnjih 10 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Norveška je golovima Bergeta (57) i Johansena (87) porazila Finsku 2-0.

Rezultati prijateljskih utakmica:

Crna Gora - Bjelorusija 0:0 Estonija - Srbija 0:1 Gruzija - Kazahstan 1:1 Makedonija - Bugarska 0:2 Grčka - Island 2:3 Gibraltar - Latvija 0:5 Norveška - Finska 1:0 Luksemburg - Albanija 0:1 Švicarska - BiH 0:2 Irska - Slovačka 2:2 Njemačka - Italija 4:1 Portugal - Belgija 2:1 Engleska - Nizozemska 1:2 Francuska - Rusija 4:2 Škotska - Danska 1:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Austrija - Turska 1:2

Švedska - Češka 1:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo