Varaždinci tek do drugog boda u prvenstvu!

U pet odigranih utakmica 12. kola domaćini su zabilježili tri pobjede, dok je do jedine gostujuće pobjede došla Lokomotiva i to kod Karlovca.

22.10.2011.
21:17
VOYO logo

Nepuna minuta dijelila je Varaždin od prve pobjede nakon pet mjeseci. U Gradskom vrtu vodili su sa 2:1, no primili su pogodak u sudačkoj nadoknadi. Strijelac za bod Osijeka bio je Marko Babić. Gosti su bili ogorčeni sudačkim kriterijem.

Osijek je u Gradskom vrtu iščupao bod protiv Varaždina 2:2 iz kaznenog udarca duboko u sudačkoj nadoknadi. Fenjeraš sa statistički najslabijom obranom i najgorim napadom u HNL-u bio je nadomak prvoj ovosezonskoj pobjedi. Štrajkaše iz Varaždina nepuna minuta dijelila je od prvog slavlja nakon pet mjeseci!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blijeda igra bijelo-plavih došla je u najgori tren, pred potencijalni posao. Na tribinama Gradskog vrta sjedili su skauti Sampdorije i Red Bull Salzburga.

Lakše nego što se očekivalo igrači Cibalije su pobijedili Zadar i osvojili tri nova boda (2:0). O igri Zadrana, koje je u Vinkovcima pratilo šest navijača, govori i činjenica da su prvi udarac u okvir gola Matkovića uputili tek u 66. minuti. Vrijedi izdvojiti da je Dino Kresinger, koji je u prošle dvije godine bio najbolji strijelac Cibalije, tek u 12. kolu postigao svoj prvi prvenstveni gol. Za to mu je trebalo 1114 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Belupo pogodak za tri domaća boda protiv Šibenika zabio je već u 3. minuti. Glavica je odlično prošao po lijevoj strani, ušao u šesnaesterac i dao povratnu loptu Brezovcu, koji ju je bez problema pospremio u mrežu.

Na krilima dvostrukog strijelca Romana Obilinovića Split je sa 3:1 svladao Istru 1961. Trener gostiju Igor Pamić, kao i uvijek, živo je vodio utakmicu i na kraju očitao bukvicu igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110160366006 arti-201110210897006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo