Ubojiti Poljak / Vanzemaljska predstava Roberta Lewandowskog: Evo kakav je hattrick zabio za manje od 11 minuta

Image
Foto: profimedia.hr

Nakon samo 31 minute na semaforu je stajalo golemih 4:0 no prava priča je neumoljivi poljski centarfor Robert Lewandowski koji je zabio prva tri pogotka

8.3.2022.
21:58
profimedia.hr
VOYO logo

Bavarski gigant Bayern iz Munchena u utorak igra uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka u kojem mu je protivnik austrijski prvak RB Salzburg. Nakon što su u Austriji ova dva protivnika odigrala 1:1 očekivala se napeta utakmica i u uzvratu no Bavarci su imali drugačije planove.

Nakon samo 31 minute na semaforu je stajalo golemih 4:0 no prava priča je neumoljivi poljski centarfor Robert Lewandowski koji je zabio prva tri pogotka. Od 12. do 23. minute Lewa je riješio utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izborio i realizirao dva penala

Prvi pogodak je zabio iz jedanaesterca kojeg je sam izborio. Poljak se zagradio na 7,8 metara od Salzburgovog gola te obrambenom igraču austrijske momčadi nije preostalo ništa drugo nego da ga sruši. Pogodak možete pogledati ovdje.

Image
VIDEO /

Pogledajte novu majstoriju Luke Modrića na treningu Real Madrida

Image
VIDEO /

Pogledajte novu majstoriju Luke Modrića na treningu Real Madrida

Nepunih deset minuta kasnije Lewandowski je iznudio još jedan penal, a i ishod je bio isti. Taj gol možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek što se krenulo s centra, senzacionalni Poljak je zabetonirao sudbinu RB Salzburga. U ovom ga je slučaju pratila i sreća. Naime, duga lopta prema kaznenom prostoru gostiju je izazvala konfuziju u obrani Austrijanaca, a Lewi se lopta od noge odbila u stativu, a nakon što je udarac odsjeo na vratnici ponovno mu se vratila njemu. Prazan gol Lewandowski ne promašuje. Pogledajte treći pogodak ovdje.

Četvrti pogodak na utakmici je postigao Serge Gnabry u 31. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo