OTKUD SU NJEGA IZVUKLI / Valjda će Ronaldo biti zadovoljan. Manchester United pregovara s bivšim trenerom Barcelone

Image
Foto: Profimedia

Guardian sada piše kako United ima i drugu opciju, a riječ je o bivšem treneru Barcelone

23.11.2021.
18:40
Profimedia
VOYO logo

Manchester United otpustio je ovog vikenda svog dugogodišnjeg trenera i klupsku legendu, Olea Gunnara Solskjaera nakon teškog 4:1 poraza od Watforda i serije loših rezultata.

Otkaz Norvežaninu očekuje se već neko vrijeme i nije to bilo takvo iznenađenje, a United je u pripremi već imao i njegovu zamjenu. Solskjaera je trebao naslijediti proslavljeni i trofejni Francuz, Zinedine Zidane. Ipak, pojedini engleski mediji tvrde kako Zidane ne razmatra United kao opciju i kako puca na mjesto izbornika Francuske ili mogući trenerski posao u PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zidane ne želi biti trener Uniteda ni sada ni u bližoj budućnosti. Radije će postati trener PSG-a ili izbornik Francuske, kada i ako netko od tih mjesta bude slobodno", napisali su tako novinari BBC-a.

Image
Foto: Profimedia

Valverde pričuvna opcija

Međutim, Guardian sada piše kako United ima i drugu opciju, a riječ je o bivšem treneru Barcelone, Ernestu Valverdeu. Englezi pišu da je sportski direktor Uniteda, John Murtough, već stupio u kontakt s Valverdeom, ali tvrde kako će on biti samo privremeno rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardian tvrdi kako bi Valverde bio dobar izbor upravo zato što se u Barceloni dobro slagao s Lionelom Messijem i nije imao baš nikakvih problema s njegovim karakterom, pa smatraju kako neće imati niti s Ronaldovim.

Ugledni ekspert za transfere, Fabrizio Romano, pak tvrdi kako je Valverde opcija samo ako United ne dovede Brendana Rodgersa ili Mauricija Pochettina, ali njih su dvojica pod ugovorima u Leicesteru i PSG-u te ih svakako neće biti lako dovesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo