VIDEO: / Što je ovo? Real rasturio Barcelonu usred Katalonije!

Nogometaši Real Madrida doslovno su ponizili veliku Barcelonu na Nou Campu, gdje je odigrana uzvratna utakmica polufinala Kupa kralja.

26.2.2013.
12:06
VOYO logo

BARCELONA - Camp Nou. GLEDATELJA: 99.000. SUDAC: Alberto Undiano Mallenco.

BARCELONA: Pinto; Alves, Piqué, Puyol, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Fabregas; Iniesta, Pedro, Messi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REAL: Diego López; Sergio Ramos, Pepe, Varane, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira; Di María, Özil, Ronaldo; Higuaín

STRIJELCI: 0:1 Ronaldo (12'), 0:2 Ronaldo (57'), 0:3 Varane (68'), 1:3 Jordi Alba (89') Očito Barcelonin poraz kod Milana (2:0) i nije slučajan, s obzirom da je do prije svega mjesec dana sjajna igra katalonskog kluba u potpunosti nestala. Real je, baš poput Milana prošlog tjedna u osmini finala Lige prvaka, u potpunosti zakočio Lionela Messija, a samim time i kompletnu Barcelonu. Istina, imao je Messi u drugoj minuti opasan udarac iskosa s desne strane, ali je isti prošao tik pored vratnice. Bilo je to sve što se moglo vidjeti od omalenog genijalca iz Rosarija u ovoj utakmici, a potom je na scenu stupio sjajni Portugalac Cristiano Ronaldo. Najprije je u 12. minuti iznudio jedanesterac (prekršaj Gerarda Piquea), koji je sam i realizirao, a potom je u nastavku susreta, točnije u 57. minuti, dočekao odbijenu loptu na desnoj strani Barcelonina šesnesterca, te lijevom nogom zavukao loptu ispod "rezervnog" vratara katalonskog sastava Pinta. Prethodno je Angel di Maria pucao, a Pinto odbio do Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/xxt7dn Postao je tako Ronaldo prvi igrač Reala od 2007. godine koji je zabio iz jedanaesterca na Nou Campu (Ruud van Nistelrooy). Bio mu je to ujedno osmi pogodak u šest posljednjih utakmica na Nou Campu. Točku na "i" velikoj pobjedi Reala stavio je francuski stoper Varane, koji je bio najviši u skoku nakon ubacivanja Nijemca Mesuta Özila iz kornera s desne strane. Bio je to drugi pogodak Varanea u El clasicu ove sezone iz svega dva upućena udarca prema golu (oba puta glavom). Podsjetimo, Varane je zabio i u prvoj utakmici Kupa kralja (za 1:1), također glavom, također nakon Özilove asistencije. Konačan rezultat postavio je Jordi Alba u 89. minuti, kada je iz prve opalio lijevom nogom sjajnu loptu Andersa Inieste, kojom je prebacio cijelu obranu Reala.

Spomenimo malo i Messija. Argentinac u prvom poluvremenu nije uputio nijedan udarac u okvir gola Reala, a igra mu se nije popravila ni u nastavku susreta. Nakon Milana Messi je još jednom odigrao blijedu utakmicu i to protiv najvećeg rivala ovoga trenutka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/xxt5ew Recimo i da je Real kada je posljednji put slavio protiv Barcelone s 3:1 na Nou Campu osvojio Kup kralja. Dogodilo se to 1962. godine, a u finalu je pala Sevilla s 2:1. Upravo bi Sevilla mogla biti suparnik Realu u finalu, ukoliko u uzvratu, u srijedu na svom Sanchez Pizjuanu, protiv Atletico Madrida nadoknadi zaostatak 1:2 iz prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo