[VIDEO] NEVJEROJATNA UTAKMICA U LONDONU! / Chelsea i čudesni Ajax s dva igrača manje odigrali dvoboj koji se ne može opisati riječima

Image
Foto: Profimedia

Chelsea i Ajax odigrali utakmicu s 8 golova, Borussia uzvratila Interu na svom Westfalenu

5.11.2019.
22:51
Profimedia
VOYO logo

Skupina F

Barcelona - Slavia 0:0

Borussia Dortmund - Inter 3:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina E

Liverpool - Genk 2:1

Napoli - Salzburg 1:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina G

Lyon - Benfica 3:1

Zenit - RB Leipzig 0:2

Skupina H

Valencia - Lille 4:1

Chelsea - Ajax (dva crvena kartona) 4:4

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ludo, preludo je bilo u utorak navečer u 4. kolu Lige prvaka u grupama E, F, G i H. Najzanimljiviju utakmicu odigrali su Chelsea i Ajax u Londonu. Kopljanici su imali vodstvo 4:1, međutim u drugom su poluvremenu ostali bez dva igrača zbog drugog žutog kartona (Daley Blind i Joel Veltman) i Englezi su se vratili. Mogao je Chelsea i pobijediti 5:4, ali Gianluca Rocchi, talijanski sudac koji je dijelio pravdu u ovoj utakmici, poništio je gol nakon intervencije VAR tehnologije. Na kraju je ostalo 4:4. Mateo Kovačić odigrao je čitavu utakmicu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
PAO GOL GODINE U LIGI PRVAKA! /

Ajaxov superstar Ziyech zabio gotovo iz kornera u rašlje, pogledajte ovo remek-djelo!

Image
PAO GOL GODINE U LIGI PRVAKA! /

Ajaxov superstar Ziyech zabio gotovo iz kornera u rašlje, pogledajte ovo remek-djelo!

Utakmica Chelsea i Ajaxa se istaknula i po žutim kartonima

Osim po golovima, utakmica se istaknula i po žutim kartonima jer su u 14 minuta, od 31. do 45., čak četiri igrača "požutjela", što se itekako osjetilo u daljnjem raspletu susreta. Bili su to Veltman zbog prekršaja za penal, i Blind iz Ajaxa zbog spoticanja, dok su Azpilicueta i Tomori iz Chelseaja dobio žuti karton zbog pregrubog i nepropisnog zaustavljanja suparnika...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter vodio 2:0, pa izgubio 3:2 od Borussije

Druga najzanimljivija utakmica ove večeri bila je ujedno i derbi. Borussia Dortmund je na svom Westfalenu uzvratila Interu Marcela Brozovića za poraz od 2:0 na gostovanju na San Siru prije dva tjedna i slavila s 3:2. Inter je vodio s 2:0, da bi Borussia preokrenula. Nijemci su bili u nokautu nakon prvog poluvremena, a Inter je radio što god je htio na travnjaku. Antonio Conte, trener Intera, zadovoljno je u tim trenucima trljao ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, uslijedio je totalni "blackout". Inter je pao, a Nijemci su preko sjajnog Hakimija prvo smanjili na 2:1, Brandt je izjednačio na 2:2, a odlični Hakimi je svojim drugim golom zakucao svojoj momčadi nova tri boda na ljestvici... Brozović je odigrao svih 90. minuta za Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valencia gubila 1:0, pa okrenula protiv Lillea na 4:1

Valencia i Lille na Mestalli odigrali su dvoboj u grupi H sa ukupno 5 golova. Lille je bio poveo s 1:0, a pogreška španjolskog sastava dovela je do gola. Obrambeni igrač Valencije je izgubio loptu, a Victor Osimhen ju je pokupio i spremio u mrežu, te promijenio rezultat na semaforu. Međutim, do kraja dvoboja Španjolci su Francuzima utrpali 4 komada za tri boda. Pogotke za Valenciju zabili su Parejo (66-11m), Soumaoro (82-ag), Kondogbia (84.), i Torres u 90. Domagoj Bradarić odigrao je za Lille cijeli susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa


GOTOVE SU UTAKMICE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

84' - Valencia vodi s 3:1. Geoffrey Kondogbia je zabio jedan od najboljih golova u karijeri, bio je to pravi projektil s distance koji je odsjeo u lijevim rašljama. Ovaj gol će se sigurno vrtiti na TV špicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

82' - Valencia je povela s 2:1 nakon autogola Lillea.

80' - Nema gola, ipak nema gola. Igrači momčadi Chelsea ne mogu vjerovati da je sudac poništio gol nakon intervencije VAR tehnologije, publika negoduje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

78' - GOOOOL: Nevjerojatna utakmica u Londonu. Cesar Azpilicueta je zabio za 5:4 Chelsea. Ne, čekajte, sudac komunicira s VAR sobom. Sudac Gianluca Rocchi pokazuje da će provjeriti gol momčadi Chelsea koristeći VAR tehnologiju. Vjerojatno želi provjeriti da je golu prethodilo igranje rukom.

74' - Chelsea se vratio u utakmicu, nije Ajax izdržao s dva igrača manje. Reece James je zabio za 4:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

71' - GOOOL: Vraća se Chelsea, Jorginho je zabio za 3:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

69' - Joel Veltman odmah je nakon Binda dobio drugi žuti. I on napušta igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

68' - Ajax će do kraja susreta igrati s igračem manje. Daley Blind grubo je startao na protivnika i Gianluca Rocchi mu je dao drugi žuti karton.

64' - GOOOL na Westfalenu. Julian Brandt zabio je za 2:2.

63' - GOOOL za Chelsea. Cesar Azpilicueta primio je pas u šesnaestercu, kako je imao puno prostora pucao je i pogodio u donji lijevi kut za 2:4 Ajaxa.

53' - Liverpool riješava utakmicu protiv Genka. Alex Oxlade-Chamberlain hladnokrvno je zabio nakon sjajne timske akcije u kojoj se posebno istaknuo Salah sa sjajnom asistencijom.

51' - Borussia je smanjila na 1:2. Achraf Hakimi zabio je za Borussiju.

46' - Počela su druga poluvremena.

GOTOVA SU PRVA POLUVREMENA

45' - Napoli je izjednačio protiv Salzburga na 1:1. Sudac Szymon Marciniak dao je na kraju znak da gol vrijedi nakon VAR pregleda.

40' - Matias Vecino se izborio za prostor u šesnaestercu i primio pas koji je mu poslao Antonio Candreva, te je zabio u donji lijevi kut za 2:0. Pogledajte OVDJE kako je Vecino zabio gol.

35' - GOOOL, kakva golčina Ajaxa za 3:1. Chelsea je na koljenima. .

33' - GOOOL: Lyon vodi 2:0. Houssem Aouar je odigrao akciju, a loptu je pokupio Memphis Depay i unutar šestnaesterca pucao i zabio.

25' - Lille u gostima vodi s 1:0 protiv Valencije, a pogreška španjolskog sastava dovela je do gola. Obrambeni igrač Valencije je izgubio loptu, a Victor Osimhen ju je pokupio i spremio u mrežu, te promijenio rezultat na 0:1. Tu situaciju možete vidjeti - OVDJE.

20' - Čini se kako će Quincy Promes iz Ajaxa imati noć za pamćenje. Sad je zabio za 2:1 Kopljanika. To je njegov drugi gol na utakmici u prvih 20 minuta, a ovako je to izgledalo...

14' - Redsi kao da nisu htjeli biti ti koji još nisu zabili.Georginio Wijnaldum je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme i zabio gol pod prečku za 1:0 protiv Genka na svom Anfieldu. Tu možete vidjeti kako je to izgledalo...

11' - Nije se dugo čekalo na gol u Napulju. Tamo je Salzburg poveo s 1:0. Erling Braut Haaland je zabio iz penala, tako što je poslao loptu u jednu, a golmana u drugu stranu.

5' - Gol je i u Dortmundu, Inter je poveo u derbi utakmici u večerašnjem programu LP. Nevjerojatnu solo akciju je potegao Lautaro Martinez i završio s udarcem unutar kaznenog prostora za 1:0 Talijana. Roman Burki je bio bespomoćan. Kako je to moćno i lijepo izgledalo možete vidjeti u priloženom videu dolje...

5' - GOOOL: Jorginho je zabio iz penala za 1:1.

4' - Kako padaju golovi već na početku, Lyon je poveo protiv Benfice. Leo Dubois je lijepo centrirao u šesnaesterac, a tamo je loptu dočekao Joachim Andersen i odlično zabio glavom pod prečku.

2' - GOOOL: 1:0 vodi Ajax iz Amsterdama. Quincy Promes zabio je iz slobodnjaka za 1:0. Njegov gol možete vidjeti - .

1' - Počele su utakmice 4. kola Lige prvaka u utorak navečer.

Derbi utakmica večerašnjeg programa u Ligi prvaka bit će sudar Borussije i Intera na Westfalenu. U prvoj utakmici odigranoj 23. listopada 2019. Nerazzurri su u toj utakmici pobijedili 2:0. No, sad je na redu novi okršaj u kojem će Nijemci imati veliki motiv uzvratiti Brozoviću i društvu. U slučaju pobjede Borussija bi zasjela na drugu poziciju u skupini F iza Barcelone.

Sancho od prve minute

Trener Borussije Lucien Favre mogao bi od prve minute gurnuti u vatru Švicarca Jadona Sanchu, jockera kojeg je prošlog vikenda u ligaškom 3:0 razbijanu Wolfsburga odmarao za ovu utakmicu. Što se tiče naših nogometaša u večerašnjem programu Lige prvaka, Marcelo Brozović bi trebao započeti susret od prve minute za Inter, isto kao i Mateo Kovačić od prve minute za Chelsea protiv Ajaxa u Londonu.

Vraća se Sensio

Antonio Conte, strateg Intera, će nakon nekoliko utakmica napokon moći računati na Sensija koji je jedan od najboljih igrača ove momčadi.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo