SPLIĆANI U STRAHU: / Hajduk izdao posebno upozorenje navijačima, ako idete na Poljud morate znati ovo

Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotić

Nogmetaši Hajduka u četvrtak (20.30) igraju uzvratnu utakmicu play-offa Europske lige.

24.8.2016.
12:36
PIXSELL, Miranda Cikotić
VOYO logo

Na Poljudu gostuje izraelski Maccabi Tel Aviv. Prema procjenama radi se o utakmici visokog rizika pa je Hajduk povodom tog izdao priopćenje u kojem upozoravaju navijače na to da će se primjenjivati posebna pravila koja uključuju dodatne mjere osiguranja na stadionu i izvan njega:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Vrijedi pravilo jedan gledatelj, jedna ulaznica. - Ulaznicu moraju imati i djeca. - Pozivaju se gledatelji da ranije dođu na stadion, kako bi se izbjegle velike gužve prilikom ulaska na stadion. - Ulazi na stadion bit će otvoreni najmanje 2 sata prije utakmice. - Prilaz stadionu automobilima biti će dopušten samo vozilima s posebnim propusnicama. - Bit će omogućen pristup na sve ulaze koji pripadaju sektoru ulaznice (ZAPAD, ISTOK, SJEVER, JUG) uz obvezu sjedenja na numeriranoj sjedalici naznačenoj na ulaznici (red, sjedalo). - Posebno apeliramo na gledatelje da na stadion ne unose i da se suzdrže od upotrebe pirotehničkih sredstava, kao i transparenata i poruka uvredljivog sadržaja. - Zabranjeno je i unošenje tvrdih predmeta (upaljači, boce, kozmetika i sl.) kojim se može ugroziti sigurnost osoba na stadionu. - HNK Hajduk je osigurao ulaz za osobe s invaliditetom na južnom platou ispod semafora. U pratnji istih može biti samo jedna osoba.

Za kraj, iz Hajduka mole navijače Molimo da se ponašaju korektno i sukladno preporukama osiguranja i policije, kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo