USKOK U HAJDUKU: / Istražitelji bez suvišnih pitanja i riječi izuzeli više stotina dokumenata

Image

Vijest da PNUSKOK po nalogu USKOK-a provodi izvide u Hajduku, odjeknula je jako u gradu pod Marjanom.

17.2.2017.
15:10
VOYO logo

USKOK u Hajduku? Ništa novo! Ovo je već treći put u zadnjih godinu dana da je poslovanje Hajduka pod istragom USKOK-a, a do sada nijedna istraga nije rezultirala optužnicom. Djelatnici PNUSKOK-a navodno istražuju transfere koji su rađeni pod bivšom upravom, premda je teško reći koje i iz čijega vremena poslove, odnosno transfere češljaju.

USKOK U HAJDUKU: Češljaju se transferi, gledaju papiri, provodi se opsežna istraga

Sportske novosti pišu kako su navodno pod povećalom transferi Ukrajinaca Artema Milevskoga, Maksima Bilija i Artema Radčenka, koji su dovedeni u vrijeme sportskoga direktora Gorana Vučevića i predsjednika Marina Brbića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slobodna Dalmacija neslužbeno saznaje iz nekoliko pouzdanih izvora kako su policijski istražitelji bez suvišnih pitanja i riječi izuzeli više stotina dokumenata koji se odnose na transfere i ugovore koji su sklopljeni s igračima za vrijeme dok je sportski direktor bio Goran Vučević.

"Osobno mi je čak i drago da se sve iz našeg razdoblja prekontrolira i da prestanu kojekakvi spinovi neformalnih grupacija koje su sada blisko vezane uz klub. Mislim da je to najbolji način da se na naše razdoblje stavi točka. S moje točke gledišta apsolutno u tom razdoblju ne postoji ništa sporno, dapače! Nikad prije, a ni poslije, u Hajduku stvari nisu rađene u tolikoj mjeri transparentno", prokomentirao je USKOK-ove izvide bivši predsjednik NO Hajduka Ljubo Pavasović Visković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo