UOČI NOVOG DERBIJA: / `Dinamo je oparen, zna da Hajduk može biti dobar`

Image

U srijedu će na Maksimiru Dinamo i Hajduk odigrati uzvratnu utakmicu polufinala Hrvatskog nogometnog kupa.

5.4.2016.
11:48
VOYO logo

`Protiv Dinama smo pokazali dosta dobrih stvari ove sezone, tu i tamo je nedostajao rezultat. Ona prva utakmica se uvijek može dogoditi. Jako smo loše ušli, događa se to i najboljima. Mi smo mladi, griješimo, ali je bitno da brzo korigiramo pogreške. Nastojat ćemo ponoviti prvenstveni susret, to nam je putokaz. Neka stvari trebaju se i posložiti, treba dobro otvoriti utakmicu, zaigrati kreativno, napadački... Dinamo je 'oparen' znaju da je Hajduk u stanju odigrati dobro. Volio bih da ih možemo iznenaditi, ali i protivnik će biti oprezan`, prenosi Burićevu izjavu Goal.

Image

Marko Pjaca protiv Hajduka

Hajdukovci vjeruju da mogu prokrenuti zaostatak od dva gola. `Situacija je delikatna, prednost je na strani Dinama, ali mi imamo jako mladu, perspektivnu i karakternu momčad, koja je u stanju pokazati koliko vrijedi`, poručio je Burić i naglasio da se zahtjevno pripremati za takve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

`Već jednom sam pričao da je teško simulirati atmosferu na utakmici, pritisak, gledalište... Udarac da, ali ono što se događa na stadionu ne... Ali imamo mi igrače koji to mogu odraditi ako bude trebalo. Pravi mentalitet se stvara kroz trening, na kome pokušavamo simulirati i pritisak. Dinamo igra jako dominantan nogomet, pokušavaju posjedom pritisnuti protivnika, imaju jako individualce, dobre prekide... Čeka nas teška utakmica, moramo biti na nivou, ali ja vjerujem u moje momke, motivaciju im nee nedostajati, a to je preduvjet za dobru utakmicu`, završio je trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo