Uništili im rođendan pa se ispričali: 'Nije bio naš dan!'

Inter je do kraja razgolitio Hajdukove ambicije, na Poljudu je u 10. kolu slavio s 2:1 i nanio prvi domaći poraz Bijelima. Da stvar bude gora, Torcida je slavila 61. rođendan.

31.10.2011.
9:26
VOYO logo

Zaprešićani su otvorili utakmicu pogotkom Abilaliaja u 3. minuti, a u 26. već je bilo 2:0. Ilija Lončarević je duplirao i zaustavio Anasa Sharbinija, a kad on ne dođe na utakmicu, kao što se dogodilo, onda je Hajduk znatno slabiji.

"Bio sam siguran da ćemo imamo prevagu u sredini terena ako uđemo hrabro i budemo tečni u dodavanju. Znam navike hrvatskih napadača, znao sam da će Andrić i Brkljača ostati sami u sredini što se i dogodilo", otkrio je svoj recept Interov trener Ilija Lončarević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadigrao je Interov trener Krasimira Balakova, točno je detektirao sve Hajdukove slabosti. Obrani Bijelih dva puta je ušao iza leđa, iskoristio je izostanak Rubena Lime i Tičinovićevu neprirodnu poziciju lijevog beka. Lima je pokušao na zagrijavanju, ali nije mogao, pa je uskočio Tičinović.

"Nemam mu što zamjeriti, a to je mjesto igrao i u reprezentaciji", kazao je Balakov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije bugarski trener mogao naći bilo kakvo opravdanje za groznu predstavu njegovih igrača. Sve stane u jednu rečenicu.

"Nismo imali svoj dan. Utakmicu smo izgubili u prvih 20 minuta, nismo bili koncentrirani, primili smo dva pogotka i dali psihološku moć gostima. Istina je da smo pokušavali do pogotka doći dugim loptama i ubačajima sa strane, morali smo tako igrati jer se Inter vratio u bunker, gusto stajao u sredini. Ta naša želja da preokrenemo rezultat i trud do kraja susreta jedina je pozitivna stvar, žao mi je što smo pokvarili Torcidinu feštu, ispričavamo se, ali to je nogomet. Čestitam gostima, zasluženo su slavili", zaključio je Bugarin za Sportske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Poljudu se počelo stvarati ozračje da se Hajduk može uključiti u utrku s Dinamom i onda su mladići iz Zaprešića došli u Split i pokazali da Bijelima glavni imperativ mora biti utrka za drugu poziciju. Ni Torcida nije pomogla Hajduku. Slaveći svoj 61. rođendan navijači sa sjevera su u 61. minuti zasuli teren bakljama, pa je utakmica prekinuta na tri minute.

Do tada je Hajduk pogotkom Maloče u 38. minuti uspio smanjiti na 2:1, ali nakon bakljade više nije bilo organizirane igre, već je u igri Bijelih zavladala stihija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110280425006 arti-201110280672006 arti-201110280649006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo