ULOG VRIJEDAN PRVOG MJESTA: / Perišić i Brozović brane Milano od goropadne Rome

Image
Foto: AFP, ANDREAS SOLARO

Subota na večer (20.45) rezervirana je za talijansku poslasticu, sraz između Intera Ivana Perišića i Marcela Brozovića i zahuhtalog lidera prvenstva Rome.

31.10.2015.
16:00
AFP, ANDREAS SOLARO
VOYO logo

Dobra vijest za Inter je - Ivan Perišić! Hrvatski reprezentativac zabio je gol u srazu 9. kola Serie A i matirao golmana Palerma (1:1). Protiv Bologne je pauzirao s golovima, zašto svoje buđenje u Italiji ne bi zapečatio još jednim pogotkom.

Loša vijest je ta da su Rimljani u opasnom naletu. Roma je nanizala pet pobjeda i sad ima novi cilj, osvojiti i Milano. Za bodove, za potvrdu prvog mjesta s koje bih ih teško tko samo tako skinuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva kockara ponovno za istim stolom

No, I Nerazzurri imaju veliku priliku u 11. kolu detronizirati Romu i zasjesti na čelo talijanskog prvoligaškog društva. Iako ih dijele tri pozicije, ove dvije momčade udaljene su međusobno dva boda i biti će zanimljiva ta njihova borba za prvo mjesto, u kojoj će svako svoje uloge imati i, u posljednje vrijeme nezadovoljni Marcelo Brozović, i Perišić.

Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI

Ulozi su veliki, kockari Rudi Garcia i Roberto Mancini, dva stratega koja su i prošle godine imale svoj strateški okršaj na travnjaku, žele pobijediti. U posljednjem okršaju ovih dviju momčadi, Mancini je slavio. Inter je pobijedio 2:1 i Garcija sad želi pred gostujućim navijačima, na krilima jednog pobjedničkog zanosa, do nastavka serije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Roma je dobra momčad sa sjajnim igračima'

"Ne mislim da ulazimo u utakmicu kao autsajderi. Znamo protiv koga igramo. Roma je dobra momčad sa sjajnim igračima, koji su par godina s istim trenerom i dati ćemo sve od sebe za pobjedu", rekao je trener Intera Roberto Mancini i dodao:

"Ne mislim da će ova utakmica biti odlučujuća, ali bit će važna za obje momčadi. Još je dug put pred nama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo