Hrvati odlični: Srna dvostruki asistent, Eduardo strijelac

Nogometaši Šahtara u 16. su kolu ukrajinskog prvenstva kao gosti svladali Goverlu s 2:0, a strijelac drugog pogotka bio je hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva…

9.11.2013.
20:30
VOYO logo

Aktualni su prvaci poveli u 54. minuti kada je kapetan Darijo Srna nabacio s desnog krila, a Facundo Ferreyra glavom prebacio loptu za Sergeja Krivcova koji ju je također glavom smjestio u mrežu.

U 72. minuti Srna je izveo korner, a lopta se odbila do Eduarda koji je spretno reagirao na drugoj vratnici i postavio konačnih 2:0. Četvrti je to ovosezonski ligaški pogodak za hrvatskog Brazilca koji je u igru ušao samo sedam minuta ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šahtar je ovom pobjedom izbio na vrh ljestvice s bodom prednosti, ali i dvije odigrane utakmice više u odnosu na Metalist.

Goverla - Šahtar 0-2 (Krivcov 54, Eduardo 72) Zorja - Tavrija 0-0 Vorskla - Karpati 2-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Šahtar 35, 2. Metalist 34 (-2), 3. Dnjipro 31 (-2), 4. Čornomorec 29 (-1)… U 11. kolu turskog nogometnog prvenstva Beşiktaş Slavena Bilića slavio je na gostovanju kod Kayserispora Roberta Prosinečkog s uvjerljivih 3-0...

Golove za Beşiktaş zabili su Olcay Şahan, Ramon de Motta i Michael Eneramo. Bilićev je sastav od 84. minute igrao bez isključenog De Motte, strijelca drugog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilićevom je sastavu to šesta ovosezonska pobjeda i tek druga u zadnjih pet kola.

S druge strane, Kayserispor je izgubio već sedmi put ove sezone, kao i četvrti put u zadnjih pet utakmica, te zauzima posljednje mjesto ligaške ljestvice s tek šest osvojenih bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turska Superliga, 11. kolo: Kayserispor - Beşiktaş 0-3 Sivaspor - Bursaspor 2-1

Redoslijed: 1. Fenerbahçe 25, 2. Kasimpaşa 24, 3. Sivaspor 22, 4. Beşiktas 21...18. Kayserispor 6

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo