STRUČNJAK NAJBOLJE OPISAO LOVRENOV STATUS I OTKRIO PRAVU ISTINU O HRVATU: / Po ovome je izuzetak u povijesti Redsa

Image
Foto: Profimedia

Onaj zagrljaj njemačkog trenera i hrvatskog igrača u hodnicima mitskog engleskog stadiona govorio je više od tisuću riječi

31.10.2019.
11:32
Profimedia
VOYO logo

Hrvatskom stoperu Dejanu Lovrenu otvorila se prilika kakvoj se na početku sezone nije nadao. Joel Matip, nominalno prvotimac Kloppovog sastava morat će na pauzu od šest tjedana zbog ozljede, što će otvoriti mjesto kraj VirgilaVanDijka u obrani.

Lovren je bio u prvom sastavu u utakmici protiv Tottenhama koju je Liverpool jedva izvukao, ali hrvatski je reprezentativac dobio puno veću ocjenu od Van Dijka koji je ozbiljan kandidat za Zlatnu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usprkos svemu Lovren je meta kritika, možete se kladiti na to da će nakon svake utakmice sijevati komentari o njegovoj igri i da će ih većina biti negativni.

Image
LOVREN ODIGRAO DOBRU UTAKMICU, ALI GA PONOVNO RAZAPINJU: /

'Treba ga poslati u najbliži dućan da puni police'

Image
LOVREN ODIGRAO DOBRU UTAKMICU, ALI GA PONOVNO RAZAPINJU: /

'Treba ga poslati u najbliži dućan da puni police'

Kloppov čovjek od povjerenja

Prepoznao je to i kolumnist uglednog britanskog lista Guardian Richard Jolly koji je Lovrenu posvetio kolumnu koja se ovih dana dijeli po internetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lovren je igrač koji zna najviše jezika u Liverpoolovoj svlačionici, ali, usprkos tomu, on je jedan od najmanje shvaćenih igrača u Liverpoolovoj povijesti", napisao je Jolly u svojoj kolumni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Liverpoola Jürgen Klopp imao je lijepe komentare za Lovrena nakon utakmice s Leicesterom kad su on i Van Dijk zaustavili Rodgersov moćni stroj. Onaj zagrljaj njemačkog trenera i hrvatskog igrača u hodnicima mitskog engleskog stadiona govorio je više od tisuću riječi.

"To je Lovren. On uvijek podijeli mišljenja ljudi. Uz Adama Lallanu, njega bi vjerojatno najviše navijača htjelo prodati iz kluba. Baš kao Lallana, igrač koji je trebao ići u Romu sad je Kloppov čovjek od povjerenja", napisao je Jolly.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovrena su ozljede udaljile od prvog sastava, a dobrim igrama u odsutnosti Matipa pokazao je da još nije za otpis, iako se tako činilo u početku ove sezone. trebalo mu je pet mjeseci da se vrati u postavu u Premier ligi, a čini se da je Kloppovo povjerenje opet zaradio. Ako ga je ikad i izgubio.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo