UEFA PREDSTAVILA VATRENE: / 'Bilo je puno negativnosti. Ja nisam tu došao bez razloga. Reprezentacija se vratila narodu...'

Image

Zlatko Dalić i Mateo Kovačić stali su pred kamere

19.2.2020.
17:19
VOYO logo

Europska nogometna federacija (UEFA) predstavila je Vatrene uoči ljetne smotre najboljih na Starom kontinentu. O hrvatskoj reprezentaciji govorili su izbornik Zlatko Dalić i vezni igrač Mateo Kovačić.

"Puno stvari se promijenilo otkad sam tu, nije to više rad kao u klubu, radim u svojoj reprezentaciji, u svojoj državi, to je ono što meni nema cijenu. Prošli smo sjajan period i sad smo opet napravili dobru stvar. Situacija nije bila sjajna, bilo je puno negativnosti oko reprezentacije, puno se igralo na praznim stadionima, kazne, problemi s navijačima... Sada se reprezentacija vratila svom narodu i to mi je najvažniji", rekao je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić se nakon toga osvrnuo na svoju karijeru prije reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja nisam došao tu bez razloga. Dvanaest sam godina konstantno radio i napravio rezultate, gradio sam ime i karijeru. Sad zbog rezultata koje imamo ja živim najljepše sportske dane svoje karijere. Na Euru moramo biti kvalitetni, uporni. Moramo biti momčad. Neće biti lako. Bit ćemo pod pritiskom i to je sasvim normalno", završio je izbornik.

"Naš izbornik je dosta smiren čovjek, vodi Hrvatsku na pravi način i nadam se da će tako nastaviti. Eura 2008. se jako dobro sjećam i poraza od Turske. I 2016 smo igrali jako dobro, ali nam se dogodila nesreća protiv Portugalaca. Zato nam je 2018. donijela radost", rekao je Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo