U Tottenhamu se raduju: 'Izbacit ćemo Real Madrid!'

Nakon povijesnog plasmana u četvrtfinale Lige prvaka u Šahtaru su 'palili svijeće' da izbjegnu Barçu, no naletjeli su baš na katalonskog velikana.

18.3.2011.
16:45
VOYO logo

Uoči ždrijeba četvrtfinala Lige prvaka sedam je klubova imalo samo jednu želju - izbjegavanje Barcelone - što su otvoreno priznali svi, pa i Cristiano Ronaldo i Alex Ferguson.

Tome su se nadali i u redovima ukrajinskog prvaka Šahtara za kojeg igraju Darijo Srna i Eduardo da Silva, no sreća ih nije pomazila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatram da sada svi respektiraju Šahtar. Vjerujem da su Barcelona i Real danas najmoćnije momčadi. Ipak, ne bih volio u četvrtfinalu naletjeti na njih iako mislim da se i njih može proći. Mislim da prolaz Reala ili Barcelone nije nemoguća misija, no svejedno bih volio izbjeći Španjolce", izjavio je Srna uoči ždrijeba Lige prvaka koji je njegovom klubu podario baš katalonskog velikana, dok je Dudu izjavio kako bi "u utakmici protiv Barçe zaista morali imati sretan dan i sreće da ne dođu svi na taj susret".

No, čelnici Šahtara vjeruju da protiv Katalonaca mogu napraviti čudo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko će izbaciti Barcelonu ako ne mi? Barcelona je moćna, no nogomet je poseban sport u kojem se čuda događaju. To što su najjači na svijetu će nam samo biti dodatan motiv', sa smješkom je izjavio glavni direktor ukrajinskog kluba Sergij Palkin.

Modrićev Tottenham će igrati protiv Real Madrida, a zbog toga je najsretniji Rafael van der Vaart, koji je igrao u Kraljevskom klubu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam presretan kada smo izvukli Real, nadao sam se da ćemo dobiti Madriđane. Tamo imam mnogo prijatelja i bit će ih lijepo opet vidjeti. Bit će to velika utakmica, a prvu igramo u gostima što je dobro za nas. Za mene je to najveći klub na svijetu. Barcelona je trenutačno najbolja, no tek kada dođete na Santiago Bernabeu shvatite koliko je taj klub velik. Igrat ćemo bez pritiska i siguran sam da ćemo iskoristiti svoje prilike", izjavio je Van der Vaart, dok je Harry Redknapp dodao:

"Ovo je jedna od onih utakmica koju ne želite propustiti. Bilo na travnjaku, na klupi ili tribini. Fantastično! Igramo protiv Reala koji se s Barcelonom u Španjolskoj bori za naslov prvaka i imaju trenera koji je po meni jedan od najboljih u povijesti. No imamo šanse za prolaz. Možemo igrati protiv bilo koga i veselimo se tim dvobojima", izjavio je Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REAL MADRID - TOTTENHAM 4:0 INTER - SCHALKE 2:5 CHELSEA - MANCHESTER UNITED 0:1 BARCELONA - ŠAHTAR 5:1

(Uzvratne utakmice igraju se 12. i 13. travnja)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POLUFINALE: INTER/SCHALKE - CHELSEA/MANCHESTER UNITED REAL MADRID/TOTTENHAM - BARCELONA/ŠAHTAR

(prve utakmice na rasporedu 26. i 27. travnja, uzvrati 3. i 4. svibnja)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo