OPSOVAO IBRU I NAPUSTIO STADION: / U svlačionici PSG-a došlo do sukoba između Van der Wiela i Ibrahimovića?

Image
Foto: AFP, FRANCOIS NASCIMBENI

PSG je u nedjelju u sklopu 30. kola francuske lige s visokih 9:0 svladao pretposljednjeplasiranu momčad prve lige Troyes i tako teoretski osigurao novi naslov prvaka Ligue 1.

15.3.2016.
11:47
AFP, FRANCOIS NASCIMBENI
VOYO logo

U ovoj utakmici briljirao je Zlatan Ibrahimović koji je Troyesu čak četiri puta zatresao mrežu. Iako se čini kako je u ovom srazu sve bilo sjajno u redovima PSG-a, to ipak nije bilo tako. Naime, na poluvremenu je u svlačionici PSG-a navodno došlo do sukoba između Gregoryja van der Wiela i Ibrahimovića. Van der Wiel bio je zamijenjen nakon prvih 45 minuta dvoboja. Službena verzija glasi kako je ostao u svlačionici zbog povrede, ali je Le Parisien izašao u javnost sa informacijom prema kojoj su se Nizozemac i Zlatan Ibrahimović žestoko posvađali.

Image

PSG se pozivao na navodnu ozljedu

"PSG se pozivao na navodnu ozljedu Gregoryja van der Wiela i spominjao je u kontekstu njegovog ostanka u svlačionici. No, stvarnost izgleda sasvim drugačije. Ibrahimović je imao dosta kritika prema njegovom nastupu u prvom poluvremenu protiv Troyesa. Nizozemca je to jako naljutilo i došlo je do svađe", piše Le Parisien.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suigrači spriječili sukob Nizozemca i Ibre

Francuzi tvrde i kako je Van der Wiel Ibri bezobrazno odgovorio "J*bi se!". Nakon toga je navodno odmah nastao kaos u svlačionici, a daljnji sukob spriječili su suigrači. U konačnici je Van der Wiel pokupio stvari, napustio stadion i vratio se u Pariz. Umjesto njega u drugom poluvremenu u igru je ušao Marquinhos.

"Poznato je kako je Nizozemac nezadovoljan u PSG-u. 'Ne osjećam se bitnim u momčadi', kazao je Van der Wiel nakon remija sa Reimsom (1:1) 20. veljače ove godine", pišu Francuzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo