U SPLITU PONOVNO VLADA OGORČENJE: / 'Nešto očito nije u redu, ovo je zabrinjavajuće'

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Nogometaši Hajduka do prije dva kola bili su pravi hit prvenstva. No, u 15. kolu HNL-a , a u subotu su u Gradskom vrtu doživjeli poraz i od Osijeka 1:0.

9.11.2015.
18:06
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Tako je Hajduk u dvije posljednje utakmice kompromitirao sve ono dobro što su napravili do tada.

"Igrali smo bez želje, bez zalaganja, bez prekršaja... Nešto očito nije u redu i što prije moramo pronaći odgovor na pitanje o čemu je riječ. Ovo nikako nije bilo dobro", kazao je vidno razočarani Brbić, piše 24 sata. Predsjednik Hajduka dalje ističe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema kazni, ali ni nagrada. Čuo sam da neki pričaju o premijama za naslov jesenskog prvaka. Bili su blizu, sad više nisu, pa neka se zamisle".

Image
Foto: Pixsell, Ivo Čagalj

Marin Brbić

Burić poludio na svoje igrače

I trener bio je jako ljutit nakon poraza od Osijeka, a potvrdio je to i Goran Milović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OGORČENJE U SPLITU: /

"Ovo je sramota! Dno dna!"

Image
OGORČENJE U SPLITU: /

"Ovo je sramota! Dno dna!"

“To je normalno. Svi smo bili ljuti. Nitko ne voli gubiti utakmice. Svima nam je teško pao taj poraz, kako treneru tako i nama igračima. Ali među nama u svlačionici nema nikakvih problema. Imamo odličnu atmosferu i korektan odnos s trenerom zbog čega me posebno smeta što se preko dijela medija sad pokušava stvoriti pogrešna slika te se govori o nekakvim narušenim odnosima. A to jednostavno nema veze s istinom. Do prije dvije utakmice imali smo odličnu rezultatsku seriju i sve je bilo sjajno, a sad kao ništa ne valja. Ne bih se složio s takvim ocjenama.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo