'POSTOJI SLUČAJ' / U ponoć otkrivena velika istina o Modriću koja je šokirala Španjolce: 'Luka se jako ljuti zbog toga što mu Ancelotti laže'

Image
Foto: Profimedia

'Očito je da postoji slučaj Modrić, koliko god nas iz Reala uvjeravali u suprotno. Ancelotti je ljetos obećao Modriću da će igrati više i da mu se uloga neće promijeniti, ali očito nije govorio istinu jer sve je suprotno od toga'

4.10.2023.
10:58
Profimedia
VOYO logo

El Larguero je kultni španjolski sportski ponoćni show na radijskoj postaji Cadena SER. Za razliku od ostalih medija iz te zemlje koji su sinoć slavili pobjedu Reala kod Napolija (3:2) u drugom kolu Lige prvaka, ovdje je glavna tema bio bijes Luke Modrića zbog tretmana kod trenera Carla Ancelottija.

Drugačija uloga Luke Modrića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvat ima sasvim drugačiju ulogu od one koju je posljednjih godina imao u Real Madridu. No, njegovo prisustvo na travnjaku veseli uvijek sve navijače Reala, koji je s njihovim vjetrom u leđa u pet navrata osvojio Ligu prvaka. Njegov nogometni vezni savez i razumijevanje s Tonijem Kroosom i Casemirom učinili su ih najboljim veznim redom u novijoj povijesti Real Madrida.

Image
SVE ZA NJEGOVOG ANĐELA /

Luka Modrić veselo slavio šesti rođendan kćerkice: Imala je tortu na četiri kata, pogledajte kako je izgledalo slavlje

Image
SVE ZA NJEGOVOG ANĐELA /

Luka Modrić veselo slavio šesti rođendan kćerkice: Imala je tortu na četiri kata, pogledajte kako je izgledalo slavlje

Međutim, situacija se potpuno promijenila. Igrači su dobili potpuno sporednu ulogu. Modrić je zato "ljut", kako je sam Carlo Ancelotti izjavio na press konferenciji nakon pobjede Real Madrida u Napulju, a urednik i voditelj Manu Carreño objašnjava zašto...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci su, naime, primijetili da ga je Ancelotti uveo nakon što se Modrić zagrijavao čak 20 minuta. Smatraju da je držanje legende na zagrijavanju skoro pola poluvremena neprimjereno za igrača takve klase i statusa te da se takvo nešto radi juniorima. OVDJE pogledajte trenutak Modrićevog zagrijavanja.

'Očito postoji slučaj Modrić'

Novinari El Larguera rekli su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito je da postoji slučaj Modrić, koliko god nas iz Reala uvjeravali u suprotno. Ancelotti je ljetos obećao Modriću da će igrati više i da mu se uloga neće promijeniti, ali očito nije govorio istinu jer sve je suprotno od toga. Modrić je od zvijezde postao rezerva i zbog toga je bijesan."

Manu Carreno otkriva:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić se jako ljuti. Ne zato što ne igra, nego jer mu je Ancelotti rekao da će igrati i onda je pogazio riječ. Njih dvojica su od ljeta o tome pričali dva puta. Nakon druge Modrićeve ponude iz Arabije, Ancelotti mu je rekao da će mu uloga biti praktički ista. Tijekom pauze zbog utakmica reprezentacije opet su pričali na tu temu i trener je igraču dao ista jamstva."

Carreno zaključuje upozorenjem:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić je ljetos odbio transfer, ali nakon što mu se rapidno pogoršao status u Realu, reći ću ovo: Pripazite na zimski prijelazni rok. Tada će svašta biti moguće."

Image
Foto: RTL

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo